Σχεδίαση και Κατασκευή
Ιστοσελίδων στα Χανιά

Δημιουργούμε όμορφες, γρήγορες και λειτουργικές ιστοσελίδες που αναδεικνύουν την επιχείρησή σας

Δώστε στην επιχείρησή σας τη σελίδα που της αξίζει

Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι ένα εργαλείο πωλήσεων και ανάπτυξης για μια επιχείρηση.

Ένα εργαλείο το οποίο επικοινωνεί το branding σας, παρουσιάζει τις υπηρεσίες και τα προιόντα σας και αυξάνει το πελατολόγιο σας. 

Δείτε παρακάτω πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την κατασκευή ιστοσελίδας.

Κατασκευή ιστοσελίδων στα Χανιά με την ennovate

Ανάλογα τον κλάδο με τον οποίο δραστηριοποιήτε μια επιχείρηση, οι επισκέπτες στην ιστοσελίδα της περιμένουν να δουν το αντίστοιχο περιεχόμενο και λειτουργηκότητες. Για παράδειγμα, ένας ιστότοπος για ένα δικηγορικό γραφείο στα Χανιά θα έχει διαφορετικό περιεχόμενο και λειτουργηκότητες σε σύγκριση με ένα Eshop. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές σύμφωνα με τις οποίες πρέπει να δημιουργούνται όλες οι ιστοσελίδες. 

ennovate.gr - fast loading website icon

Ταχύτητα Φόρτωσης

Στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας οι επισκέπτες στον ιστότοπο σας δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν να “φορτώσει” μέχρι να βρουν αυτό που ψάχνουν. Το 64% των καταναλωτών εγκαταλείπουν μια ιστοσελίδα εάν αυτή κάνει πάνω από 3 δευτερόλεπτα για να ανοίξει. Το αποτέλεσμα; Δυσαρεστημένοι επισκέπτες, οι οποίοι το πιθανότερο είναι να στραφούν προς κάποιον ανταγωνιστή σας.
ennovate.gr - mouse click easy user friendly interface ui ux icon

Απλή & Καθαρή Δομή

Ο επισκέπτης σας πρέπει να βρίσκει άμεσα αυτό για το οποίο επισκέφτηκε την ιστοσελίδα ή το eshop σας και να μπορεί να πράξει άμεσα, χωρίς να χάνεται μέσα στην ιστοσελίδα ψάχνοντας να βρει αυτό που ψάχνει.
ennovate.gr - responsive - mobile icon

Πλήρως λειτουργική σε κινητές συσκευές (Responsive Design)

Το 60% των χρηστών χρησιμοποιούν πλέον τα κινητά τους τηλέφωνα ή τάμπλετ για να περιηγηθούν στο διαδίκτυο. Οπότε ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδας θα πρέπει να πραγματοποιείται με γνώμονα αυτό.
ennvoate.gr - functional easy to use icon 02

Πρακτική

Εάν δεν έχετε ομάδα μέσα στην επιχείρησή σας που να ασχολείται με την ενημέρωση του μπλογκ σας, τις κρατήσεις σας, ή τις παραγγελίες σας, χρειάζεστε ένα εύκολο περιβάλλον το οποίο θα μπορείτε να το μάθετε σχετικά εύκολα. Για τον λόγο αυτό στην Ennovate κατασκευάζουμε ιστοσελίδες πάνω στην πλατφόρμα CMS, WordPress, ένα πολύ φιλικό προς τον χρήστη CMS, όπου μπορείτε να κάνετε τις καθημερινές σας λειτουργίες χωρίς την ανάγκη γνώσεων προγραμματισμού.
ennovate.gr - unique website icon

Μοναδική, όπως η επιχείρησή σας

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, και το κοινό της.

Η Διαδικασία μας

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας είναι μια επένδυση. Μέσω της ιστοσελίδας, η επιχείρησή σας μπορεί να αναπτυχθεί, μετατρέποντας τους επισκέπτες από τα Χανιά ή την υπόλοιπη Ελλάδα ή το εξωτερικό σε πελάτες. Μια ιστοσελίδα, ανεξάρτητα από τον σκοπό και τις εξειδικευμένες λειτουργίες που μπορεί να έχει, χρειάζεται να δημιουργείται έχοντας υπόψιν τον πελάτη της επιχείρησης. Έτσι, για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μια ιστοσελίδα δηλαδή που θα αναδείξει την επιχείρησή σας, ακολουθάμε τα παρακάτω βήματα.

  ΒΗΜΑ 1.   ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Γνωριμία και κατανόηση των αναγκών της επιχείρησης. Η πρώτη μας επαφή είναι πολύ σημαντική για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας. Μερικές σημαντικές πληροφορίες είναι, το κοινό που εξυπηρετήτε, οι στόχοι της επιχείρησης κ.α. Για τον λόγο αυτό όταν έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας θα λάβετε ένα αναλυτικό ερωτηματολόγιο το οποίο θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την επιχείρησή σας και να ήμαστε προετοιμασμένοι για την συνομιλία μας.

  ΒΗΜΑ 2.   ΣΥΛΛΟΓΗ

Συλλογή όλων των απαραίτητων. Αφού έχουμε κάνει τις πρώτες μας συνομιλίες χρειάζεται να συλλέξουμε όλα τα απαραίτητα κείμενα, φωτογραφίες, περιγραφές υπηρεσιών ή προϊόντων, κατοχύρωση domain -αν δεν το έχετε κάνει ήδη. 

  ΒΗΜΑ 3.   ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Σχεδιάζουμε και σας παρουσιάζουμε πως θα φαίνεται η ιστοσελίδα σας στους επισκέπτες σε Mobile συσκευές, tablet, laptop & desktop. Αφού συμφωνήσετε και κάνουμε όλες τις αλλαγές που μας έχετε ζητήσει, συνεχίζουμε με την εισαγωγή του περιεχομένου.

  ΒΗΜΑ 4.   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Στην τελική φάση του έργου προσθέτουμε όλες τις λειτουργικότητες που έχουμε συμφωνήσει, κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους και σας παραδίδουμε την νέα σας ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδες που έχουμε δημιουργήσει στα Χανιά!

Από το 2019 έχουμε συνεργαστεί με δεκάδες επιχειρήσεις στα Χανιά απο διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους. Στον σύνδεσμο που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις ιστοσελίδες που έχουμε αναπτύξει μέχρι τώρα.

ennovate-selino-travel-website-screenshot-short03
ennovate-lunatrips-website-screenshot-short04

Η κατασκευή ιστοσελίδων από την Ennovate περιλαμβάνει:

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιχείρησή στα Χανιά και στην Ennovate το πρώτο μας μέλημα είναι να παραλάβετε ένα ποιοτικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα από την δουλειά μας.

Τα πακέτα που προσφέρουμε στην κατασκευή ιστοσελίδας στα Χανιά περιλαμβάνουν:

Έξτρα Υπηρεσίες και Λειτουργικότητα

Σας παρέχουμε μια γκάμα επιπλέον υπηρεσιών έτσω ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη που πιθανός έχετε:

Πακέτα για Σχεδίαση και Κατασκευή Ιστοσελίδων στα Χανιά

Τα τρία βασικά πακέτα που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας.

Τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδας έχουν στόχο να εξυπηρετούν ένα εύρος επιχειρήσεων στην πόλη μας. Από την επιχείρηση που κάνει τώρα τα πρώτα διαδικτυακά της βήματα, μέχρι και την επιχείρηση που θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην διαδικτυακή της παρουσία!

ennovate - web dev packages icon 04

Μονοσέλιδη Ιστοσελίδα

Κατασκευή μονοσέλιδης ιστοσελίδας για εσάς που ψάχνετε μια οικονομική αλλά παράλληλα ποιοτική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

ennovate - web dev packages icon 02

Πολυσέλιδη Ιστοσελίδα

Το ιδανικό πακέτο για να ξεκινήσετε την διαδικτυακή σας παρουσία με μια οικονομική αλλά παράλληλα επαγγελματική λύση.

ennovate - web dev packages icon 03

Εξατομικευμένη Ιστοσελίδα

Η επιχείρησή σας είναι μοναδική και αυτό θα πρέπει να διακρίνεται και στην ιστοσελίδα σας. Με το πακέτο κατασκευής custom ιστοσελίδας, θα αποκτήσετε την διαδικτυακή παρουσία που σας αξίζει!