Φιλοξενία και Συντήρηση Ιστοσελίδας

Ένας γρήγορος, ασφαλής και αξιόπιστος server είναι το πρώτο βήμα για να αυξήσετε τους επισκέπτες/πελάτες σας

ennovate.gr - ennovate digital agency - hosting + maintenance icon 03

Αξιόπιστο και οικονομικό hosting, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

Η επιλογή του hosting για τη σελίδα σας είναι μία σημαντική απόφαση που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Έχουμε δει περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες μίας σελίδας επενδύουν χρόνο και χρήματα αποκλειστικά και μόνο στην εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του website, αμελώντας το θέμα της φιλοξενίας και επιλέγοντας μία από τις πολύ φθηνές λύσεις που υπάρχουν στην αγορά: Όπως αναφέρουμε και στους πελάτες μας, η τακτική αυτή θα μπορούσε να παρομοιαστεί με αυτήν της κατασκευής ενός εντυπωσιακού σπιτιού που έχει χτιστεί σε αδύναμα θεμέλια.

Στην ennovate πιστεύουμε πως η επιλογή ενός γρήγορου, ασφαλή και αξιόπιστου server είναι εξίσου σημαντική με την εικόνα και τη λειτουργικότητα ενός website, ενώ αποτελεί την ισχυρότερη βάση και την καλύτερη επένδυση για την εξέλιξη της σελίδας και της επιχείρησής σας.

Τα πλεονεκτήματα του ποιοτικού hosting

Η επιχείρησή σας αξίζει ένα ποιοτικό πακέτο Φιλοξενίας και Συντήρησης

  Καλύτερη Εμπειρία για τον Επισκέπτη

Ένας νέος επισκέπτης που μπαίνει για πρώτη φορά στη σελίδα σας, είναι πολύ πιθανόν να μην προχωρήσει σε κράτηση, αγορά ή να στείλει μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις υπηρεσίες σας, αν η σελίδα αργεί να φορτώσει. Αντιθέτως, αν η σελίδα σας αποκρίνεται γρήγορα από οποιαδήποτε συσκευή, αφήνει μία θετική εντύπωση στον χρήστη, αυξάνοντας τις πιθανότητες να παραμείνει περισσότερο στο site, να επιστρέψει στο μέλλον και να αλληλεπιδράσει με τη σελίδα.

  Υψηλότερη Κατάταξη στις Μηχανές Αναζήτησης

Η ταχύτητα φόρτωσης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην αξιολόγηση των μηχανών αναζήτησης για τη σελίδα σας. Ειδικότερα από τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν η Google θα εφαρμόσει τον νέο της αλγόριθμο (Core Web Vitals), η απόδοση της σελίδας θα παίζει πλέον καθοριστικό ρόλο στην κατάταξη των αποτελεσμάτων της Google.

  Εγγυημένη Ασφάλεια

Μία ποιοτική λύση hosting, εκτός από γρήγορες ταχύτητες και αξιοπιστία, είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να παρέχει σε εσάς και τους επισκέπτες της σελίδας σας, εγγυημένη ασφάλεια. Είτε αναφερόμαστε σε προσωπικά δεδομένα και κωδικούς, είτε στο περιεχόμενο της σελίδας σας, θα πρέπει το website σας να είναι θωρακισμένο για ενδεχόμενες κακόβουλες επιθέσεις. Ανέξαρτητα από τη φύση της, η σελίδα σας θα πρέπει να υποστηρίζει το πρωτόκολλο ασφαλείας SSL (λουκετάκι), έτσι ώστε οι επισκέπτες να νιώθουν ασφαλείς όταν την επισκέπτονται.

  Συντήρηση & Απόκτηση Backups

Για λόγους ασφαλείας αλλά και απόδοσης, τα λογισμικά και οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να αναβαθμίζονται έγκαιρα στις πιο πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις τους, καθώς και να αποκτούνται αντίγραφα ασφαλείας (backups) για ολόκληρη τη σελίδα σας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για το ενδεχόμενο απώλειας δεδομένων.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Οι λόγοι που αξίζει να μας εμπιστευτείτε για τη φιλοξενία της σελίδας σας

• Οικονομικά και Ευέλικτα Πακέτα

Οι τιμές μας είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές, σε σχέση με το πλήθος και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στο hosting, ενώ προσφέρουμε σημαντικές εκπτώσεις στους πελάτες μας που θα μας εμπιστευτούν για τη φιλοξενία της σελίδας τους για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα συνδυάσουν τη Φιλοξενία και Συντήρηση Ιστοσελίδας με τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας. Παράλληλα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να «φτιάξετε» ένα custom πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, έτσι ώστε να χρεώνεστε αποκλειστικά και μόνο για τις υπηρεσίες που απαιτούνται για τη σελίδα σας.

• Χρησιμοποιούμε ταχύτατους και αξιόπιστους servers νεότερης τεχνολογίας

Οι servers στους οποίους φιλοξενούμε τους πελάτες μας χρησιμοποιούν την τεχνολογία
Litespeed, παρέχοντας έως και 10 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες σε σύγκριση με τα
συνηθισμένα πακέτα φιλοξενίας της αγοράς που χρησιμοποιούν παλαιότερες τεχνολογίες
(Apache, Nginx κτλπ), ενώ είναι τόσο αξιόπιστοι ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα websites σας θα είναι ενεργά στο 99,99% του χρόνου που τα φιλοξενούμε.

Litespeed Cache Server vs Nginx vs Apache

• Ακόμη περισσότερη Βελτιστοποίηση

Εκτός από τον πανίσχυρο server, αναλαμβάνουμε τη βελτιστοποίηση και συμπίεση των εικόνων καθώς και την εγκατάσταση επιπλέον τεχνολογιών (Cache, CDN, Lazy Load κ.ά.), με τις οποίες εγγυόμαστε τη φόρτωση όλων των ιστοσελίδων του ιστότοπου σε χρόνους κάτω από 3 δευτερόλεπτα. Ακόμα, βελτιστοποιούμε συνεχώς τις βάσεις δεδομένων που χρησιμοποιούν οι σελίδες σας, έτσι ώστε να πετυχαίνουμε ακόμα καλύτερες ταχύτητες και απόδοση.

• Ασφάλεια και Συντήρηση στο Μέγιστο

Για όλους τους πελάτες που φιλοξενούμε στους servers μας, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προστασίας ενάντια σε κακόβουλες επιθέσεις, προσπάθειες αποκρυπτογράφησης κωδικών κ.ά. Η προστασία του περιεχομένου σας και η ασφαλής περιήγηση των επισκεπτών σας, είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Ταυτόχρονα, σας εγγυόμαστε ότι το website σας θα χρησιμοποιεί πάντα τις πιο αναβαθμισμένες εκδόσεις λογισμικών, ότι θα υπάρχουν πάντα διαθέσιμα πολλαπλά backups για την περίπτωση που υπάρξει απώλεια δεδομένων, ενώ, με τη χρήση κατάλληλων φίλτρων, φροντίζουμε ώστε να ξεχάσετε για πάντα τα ανεπιθύμητα μηνύματα από το website προς τα email σας.

• Ασχολούμαστε πραγματικά με τη σελίδα σας

Στην ennovate, αντιμετωπίζουμε τη σελίδα σας σαν να είναι δική μας, παρακολουθώντας συνεχώς την απόδοσή της και διορθώνοντας τεχνικά θέματα που ίσως προκύψουν, ενώ είμαστε διαθέσιμοι 24/7 σε περίπτωση που προκύψει κάποιο έκτακτο τεχνικό ζήτημα.

Συχνές Ερωτήσεις

Εδώ θα βρείτε κάποιες από τις συχνότερες ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες μας σχετικά με την υπηρεσία Φιλοξενίας και Συντήρησης Ιστοσελίδας. Φυσικά, αν δεν βρείτε απάντηση στο ερώτημά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το κόστος φιλοξενίας εξαρτάται αποκλειστικά από τις ανάγκες της σελίδας σας και τις επιπρόσθετες υπηρεσίες που θα επιλέξετε.

Θεωρούμε ότι οι τιμές μας είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές, σε σχέση με το πλήθος και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στο hosting, ενώ προσφέρουμε σημαντικές εκπτώσεις στους πελάτες μας που θα μας εμπιστευτούν για τη φιλοξενία της σελίδας τους για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα συνδυάσουν τη Φιλοξενία και Συντήρηση Ιστοσελίδας με τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας.

Μόνο όσες χρειάζεστε!

Τα πακέτα μας είναι ευέλικτα έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και εσείς να χρεώνεστε αποκλειστικά και μόνο για τις υπηρεσίες που απαιτούνται για τη σελίδα σας.

Για δική σας ευκολία, συγκεντρώνουμε όλες αυτές τις υπηρεσίες Φιλοξενίας και Συντήρησης σε ένα ενιαίο πακέτο με ετήσιο κόστος.

Η μεταφορά της σελίδας σας από έναν άλλον πάροχο στους servers μας (migration), είναι μία απλή διαδικασία που συνήθως διαρκεί 2-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το μέγεθος της σελίδας σας.

Αν επιθυμείτε να μεταφέρετε τη σελίδα σας στην ennovate, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου και χωρίς επιπλέον κόστος, την επικοινωνία με τον πάροχο σας και την ασφαλή μεταφορά της σελίδας σας (και του email σας) στους servers μας.

Φυσικά! Μπορούμε στο πακέτο φιλοξενίας να συμπεριλάβουμε και τη διαχείριση/φιλοξενία των email σας, είτε νέων είτε υπάρχοντων.

Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε τα email σας να φιλοξενούνται σε ανεξάρτητη, εξωτερική πλατφόρμα, μπορούμε να αναλάβουμε αποκλειστικά και μόνο τη φιλοξενία της σελίδας σας, χωρίς να επηρεαστούν οι λογαριασμοί των email σας.

Φυσικά! Η κατοχύρωση και διαχείριση της διεύθυνσης της σελίδας σας (domain name), είναι εντελώς ανεξάρτητη από τη φιλοξενία της σελίδας σας.

Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε επιλέξει έναν δημοφιλή καταχωρητή domain (π.χ. Papaki ή GoDaddy) για να κατοχυρώσετε τη διεύθυνση της σελίδα σας, μπορείτε φυσικά να επιλέξετε κάποιον άλλο πάροχο φιλοξενίας, αποκλειστικά για το hosting της σελίδας σας.

Το ελάχιστο χρονικό περιθώριο «δέσμευσης» για την υπηρεσία φιλοξενίας, είναι το ένα έτος, με προπληρωμή.

Σε περίπτωση όμως που, για οποιονδήποτε λόγο, θελήσετε να διακόψετε τη φιλοξενία της σελίδα σας στην ennovate πριν το πέρας του χρονικού διαστήματος που έχουμε συμφωνήσει, σας επιστρέφουμε άμεσα ολόκληρο το ποσό που αντιστοιχεί στο εναπομείναν χρονικό διάστημα.

Όπως περιγράφουμε και παραπάνω, η μεταφορά ενός website (migration) είναι μία σχετικά εύκολη και σύντομη διαδικασία.

Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, θέλετε να μεταφέρετε τη σελίδα σας σε άλλον πάροχο στο μέλλον, παρέχουμε σε εσάς και στον νέο σας πάροχο, πρόσβαση και όλα τα απαραίτητα διαπιστευτήρια, έτσι ώστε η διαδικασία να κυλήσει γρήγορα, ομαλά και με ασφάλεια.

Φυσικά! Η υπηρεσία Φιλοξενίας και Συντήρησης είναι πλήρως αυτόνομη και ανεξάρτητη. Είτε ενδιαφέρεστε για τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας είτε όχι, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την ασφαλή μεταφορά της υπάρχουσας σελίδας σας ή τη φιλοξενία της νέας σελίδας σας σε ένα ποιοτικό και οικονομικό πακέτο που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

Κάντε το πρώτο βήμα
της διαδικτυακής ανάπτυξής σας!

ennovate.gr - cookies icon 005

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.