Σχεδίαση και Κατασκευή
eshop

Αποκτήστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα αναδείξει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας!

Κατασκευή eshop για επιχειρήσεις

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι συχνά η πρώτη αλληλεπίδραση που έχει ένας δυνητικός πελάτης με την επιχείρησή σας.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό το eshop σας να είναι σχεδιασμένο με τρόπο που να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια το branding σας και να προκαλεί καλή εντύπωση στους επισκέπτες.

Επιπλέον, το κατάστημά σας θα πρέπει να είναι εύκολο στην πλοήγηση και να προσφέρει μια σαφή πορεία προς την αγορά.

Επενδύοντας σε ένα καλά σχεδιασμένο eshop ουσιαστικά επενδύετε σε ένα ισχυρό εργαλείο για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, αυξάνοντας τις πωλήσεις και επεκτείνοντας την εμβέλειά σας στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Ανάλογα τον κλάδο με τον οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας, σίγουρα θα προκύπτουν διαφορετικές ανάγκες λειτουργικότητας κατά περίπτωση. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες σταθερές προδιαγραφές που ακολουθούμε πάντα κατά την κατασκευή ενός eshop.

Ταχύτητα Φόρτωσης

Ένα eshop θα πρέπει να σχεδιάζεται με γνώμονα την ταχύτητα φόρτωσης, ώστε οι χρήστες να βρίσκουν αυτό που χρειάζονται χωρίς αναμονή. Κανένας ιδιοκτήτης δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει πελάτες επειδή ο ιστότοπός της επιχείρησής του είναι πολύ αργός. Μία σελίδα που φορτώνει γρήγορα διατηρεί τους επισκέπτες ευχαριστημένους και τους αποτρέπει από το να μεταπηδήσουν στη σελίδα ενός ανταγωνιστή.

Ξεκάθαρη Δομή

Είναι σημαντικό το eshop σας να είναι σχεδιασμένο με τρόπο που να επιτρέπει στους επισκέπτες να βρίσκουν αυτό που ψάχνουν γρήγορα και εύκολα. Ένα καλά σχεδιασμένο eshop θα έχει μια σαφή και λογική δομή που θα διευκολύνει την πλοήγηση, ενώ όλο το περιεχόμενο του eshop θα πρέπει να είναι οργανωμένο με τρόπο εύληπτο και όλες οι λειτουργίες της σελίδας θα πρέπει να επισημαίνονται με σαφήνεια.

Λειτουργικότητα σε κινητές συσκευές (Responsive Design)

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το κινητό ή το tablet τους για τις αγορές τους, είναι σημαντικό τα eshops να σχεδιάζονται έτσι ώστε να είναι τόσο όμορφα όσο και λειτουργικά σε φορητές συσκευές. Ένας καλός σχεδιασμός eshop θα λάβει υπόψη του τα διαφορετικά μεγέθη οθόνης και περιβάλλοντα εργασίας του χρήστη, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες σας μπορούν εύκολα να βρουν αυτό που ψάχνουν και να κάνουν γρήγορα τις αγορές τους, από οποιαδήποτε συσκευή.

Ασφάλεια

Η δημιουργία ενός eshop είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνεται με προσοχή και επαγγελματισμό. Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι η ασφάλεια. Ένα eshop θα πρέπει να σχεδιαστεί με τρόπο που θα προστατεύει τόσο τους πελάτες όσο και τον ιδιοκτήτη από τυχόν απειλές. Υπάρχουν διάφορα βήματα που μπορούν να ληφθούν για να βοηθήσουν στην ασφάλεια ενός eshop, όπως η χρήση ασφαλούς διακομιστή, η κρυπτογράφηση δεδομένων και η εφαρμογή ισχυρών μέτρων ελέγχου ταυτότητας. Με ένα ασφαλές eshop, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά.

Ευελιξεία

Ένα επιτυχημένο eshop θα πρέπει να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μεθόδων πληρωμής για να εξυπηρετεί όλους τους επισκέπτες. Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες είναι η πιο συνηθισμένη μορφή πληρωμής που χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο, αλλά τα eshops θα πρέπει επίσης να υποστηρίζουν εναλλακτικές μεθόδους όπως το PayPal, το Apple Pay, το Google Pay κ.ά. Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλοι μπορούν να ολοκληρώσουν την αγορά τους χωρίς δυσκολίες. Επιπλέον, τα eshops θα πρέπει επίσης να προσφέρουν πολλαπλές επιλογές αποστολής για την περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας των πελατών. Προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών πληρωμής και αποστολής, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες επιτυχίας του.

Επιπλέον χαρακτηριστικά και λειτουργικότητες

Το πρωταρχικό μέλημά μας είναι πάντα να παραδίδουμε ένα ποιοτικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα στους πελάτες μας. Γι’ αυτό, όταν δημιουργούμε ένα eshop για εσάς, φροντίζουμε έτσι ώστε η σελίδα σας, ανάλογα με τις ανάγκες και τον κλάδο σας, να περιλαμβάνει τις επιπρόσθετες λειτουργίες που είναι απαραίτητες για ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Θελετέ μια ΔΩΡΕΑΝ Μελέτη και Προσφορά
για το eshop σας;

ennovate.gr - cookies icon 005

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.