Ποιοι είμαστε

Είμαστε ένα Digital Agency που προσφέρει υπηρεσίες διαδικτυακού Marketing και ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη των επιχειρήσεων που συνεργάζονται μαζί μας, προσφέροντας καινοτόμες ιδέες και λύσεις μέσω των υπηρεσιών μας.

Οι συνεργασίες μας βασίζονται στη διαφάνεια και στην παραγωγή μετρήσιμων αποτελεσμάτων. 

Από το 2019 που ξεκινήσε το ταξίδι μας στον κόσμο της συμβουλευτικής και της παροχής υπηρεσιών, έχουμε βοηθήσει δεκάδες επιχειρήσεις να αναπτύξουν την διαδικτυακή τους παρουσία και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες μέσω του διαδικτύου.

Η Ομάδα μας

Η ομάδα μας είναι αρκετά μικρή, τόσο μικρή ώστε να νοιάζεται πραγματικά για εσάς και την επιχείρησή σας και να ενθουσιάζεται με τα αποτελέσματα που φέρνει, αλλά και τόσο δυνατή ώστε να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας και να δικαιώσει την επιλογή σας.

Η αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ μας είναι εγγυημένη, ενώ στο πλάι μας βρίσκονται εξειδικευμένοι συνεργάτες (γραφίστες, συντάκτες και μεταφραστές) που ενισχύουν τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

ennovate.gr - Μάνος Λεντάρης - SEO Expert-Ιδρυτής

Μάνος Λεντάρης

Ιδρυτής / SEO Expert

ennovate.gr - Αντώνης Καμπίσι - Web Developer

Αντώνης Καμπίσι

Web Developer

Γιατί να μας επιλέξετε

ennovate.gr - why choose us icon 004

Ειλικρίνεια και Υπευθυνότητα

Λειτουργούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες μας. Δεν υποσχόμαστε πράγματα που δεν μπορούμε να πετύχουμε.

ennovate.gr - why choose us icon 002

Προσωπική Επαφή

Είμαστε σε τακτική επαφή με τους συνεργάτες μας. Μας ενδιαφέρει να γνωρίσουμε την επιχείρηση σας όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να σας προσφέρουμε τα μέγιστα.

Εξατομικευμένες Λύσεις

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Το ίδιο και οι λύσεις που προσφέρουμε σε κάθε νέο συνεργάτη μας.

ennovate.gr - why choose us icon 003

Προσοχή στη Λεπτομέρεια

Γνωρίζουμε καλά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Πιστεύουμε ότι η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και αυτό φαίνεται στις εργασίες μας και τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει.

Τι λένε οι συνεργάτες μας

Το “Lorem Ipsum” προέρχεται από την Λατινική φράση dolorem ipsum, που σημαίνει “ο ίδιος ο πόνος”. Εϊναι ένα εικονικό κείμενο που χρησιμοποιείται από το 1500 σαν κείμενο κράτησης θέσης περιεχομένου. Παρά να γράφετε “το περιεχόμενο σας εδώ” ξανά και ξανά, το lorem ipsum παρέχει μία σχεδόν κανονική κατανομή λέξεων και γραμμάτων.