Σχόλια Πελατών

Μαρία Πρασάκη - Selino Travel

Μαρία Πρασάκη

Selino Travel

selinotravel.gr

ennovate.gr - testimonial quote icon 02

Ανέδειξαν την επιχείρησή μου

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και ικανοποιημένη με τη συνεργασία μου μαζί τους. Άριστοι επαγγελματίες, ευγενικοί, με διάθεση να με ακούσουν και ικανή αντίληψη.

Πολύ συνεργάσιμοι, ανταποκρίνονται άμεσα, με προσιτές τιμές στα πακέτα προσφοράς τους, προτείνουν εύστοχες ιδέες με ωραία και μοντέρνα αισθητική.

Η συνεργασία μας δημιούργησε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα που αναδεικνύει την επιχείρησή μου. Τους ευχαριστώ για όλα και συνεχίζουμε μαζί, τους προτείνω ανεπιφύλακτα.

Έχω Λόγο - Λογοθεραπεία - Μαρία Σ. Κλάδου

Μαρία Σ. Κλάδου

Έχω Λόγο

echologo.gr

ennovate.gr - testimonial quote icon 02

Άριστοι επαγγελματίες

Πρόκειται για άριστους επαγγελματίες. Δίνουν μεγάλη έμφαση στην κατανόηση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη αφιερώνοντας χρόνο, εναλλακτικές λύσεις και ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Χαρακτηριστικό τους η αναλυτικότητα και η οργανωτικότητα που τους διέπει, ενώ διεκπεραίωσαν το έργο στα πλαίσια του αρχικού χρονικού πλάνου.

Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

Κωνσταντίνος Μαυρογένης - Mavrogenis Dental Clinic 02

Κων/νος Μαυρογένης

Οδοντιατρική Κλινική

odontiatroschania.com

ennovate.gr - testimonial quote icon 02

Πρωτότυπες και εξατομικευμένες ιδέες

Η ομάδα της Ennovate αποτελείται από επαγγελματίες με ωραίες πρωτότυπες και εξατομικευμένες ιδέες που θα αναβαθμίσουν οποιαδήποτε επιχείρηση όπως τη δική μου. Τα αποτελέσματα ήταν εμφανή από πολύ νωρίς, σίγουρα η καλύτερη επιλογή.

Ο Τζανέρης και η Αρχόντισσα pic 02

Μιχάλης Νικηφοράκης

Ο Τζανέρης και η Αρχόντισσα

tzaneris-archontissa.gr

ennovate.gr - testimonial quote icon 02

Άριστοι σε όλα τα επίπεδα

Η συνεργασία μου με την ennovate ήταν άριστη σε όλα τα επίπεδα! Μου παρέδωσαν μία πανέμορφη, γρήγορη και αρκετά οικονομική σελίδα, που παρουσιάζει όπως ακριβώς ήθελα την επιχείρησή μου. Το site λαμβάνει μόνο θετικά σχόλια και νιώθουμε πραγματικά τυχεροί που έχουμε τόσο ικανούς και αξιόπιστους συνεργάτες. Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε καλές δουλειές!

Lunatrips logo white transparent

Ερμής Χέλμης

Lunatrips

lunatrips.gr

ennovate.gr - testimonial quote icon 02

Αγαπούν αυτό που κάνουν και φαίνεται

Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με την ennovate εδώ και δύο χρόνια. Τα παιδιά αγαπούν αυτό που κάνουν και φαίνεται…

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το design και τη λειτουργικότητα της σελίδας μου, ενώ έκαναν τα μαγικά τους και στο SEO, ώστε η επιχείρησή μου να βγαίνει πολύ ψηλά και σε πολλές αναζητήσεις, κάτι που φυσικά φαίνεται και στις κρατήσεις. Η καλύτερη «value for money» επιλογή που έχω κάνει!

simply chania website logo small white

Μάτα Μαυρίδη

Simply Chania

simplychania.gr

ennovate.gr - testimonial quote icon 02

«Υποδειγματική συνεργασία...»

Επιλέξαμε την ennovate για την κατασκευή δύο σελίδων, επειδή άκουσαν πραγματικά τις ανάγκες μας και μας προσέγγισαν με διάθεση να κάνουμε ό,τι καλύτερο, βοηθώντας μας να κρατήσουμε τα κόστη χαμηλά. Η συνεργασία μας μαζί τους είναι υποδειγματική, πάντα φιλικοί και πρόθυμοι να μας βοηθήσουν, και με γρήγορη ανταπόκριση σε αλλαγές και προσθήκες που θέλαμε να κάνουμε στις σελίδες μας. Μόνο ευχαριστημένοι θα μπορούσαμε να είμαστε, γι’ αυτό και τους προτείνουμε με κλειστά μάτια.

ennovate.gr - cookies icon 005

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.