Σχεδίαση και Κατασκευή
Ιστοσελίδων

Δημιουργούμε όμορφες, γρήγορες και λειτουργικές ιστοσελίδες που αναδεικνύουν την επιχείρησή σας

Ξεκινήστε Συμπληρώνοντας την Φόρμα


Με ποιον τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;
Χρειαζόμαστε τη συγκατάθεσή σας για να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σας
Διαβάστε περισσότερα εδώ: Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου

Δώστε στην επιχείρησή σας τη σελίδα που της αξίζει

Η ιστοσελίδα είναι το κεντρικό σημείο του διαδικτυακού οικοσυστήματος της επιχείρησής σας και έχει την ίδια αξία για αυτήν όπως ακριβώς και το φυσικό κατάστημα! 

Η εμπειρία του επισκέπτη μόλις την επισκεπτεί έχει ιδιαίτερη σημασία, όπως ακριβώς έχει και η εντύπωση που δημιουργήτε σε κάποιον που ετοιμάζεται να εισέλθει στο γραφείο ή κατάστημά σας.

Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι ένα εργαλείο πωλήσεων και ανάπτυξης.

Ένα εργαλείο το οποίο επικοινωνεί το branding σας, παρουσιάζει τις υπηρεσίες και τα προιόντα σας και αυξάνει το πελατολόγιο σας. 

Δείτε παρακάτω πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την κατασκευή ιστοσελίδας.

Έργα Κατασκευής Σελίδων

Projects που ολοκληρώσαμε πρόσφατα

xenia hotel logo
terra creta logo
lunatrips logo white
sup n' blue logo
kiara villas and apartments logo
chania by locals logo
savage tattooist logo
exw logo logo
blue daily cruises logo
mavrogenis dental clinic logo 2

Τι να περιμένετε στην κατασκευή ιστοσελίδων απο την ennovate

Ανάλογα με τον κλάδο με τον οποίο δραστηριοποιήται μια επιχείρηση, οι επισκέπτες στην ιστοσελίδα της περιμένουν να δουν το αντίστοιχο περιεχόμενο και λειτουργικότητα.

Για παράδειγμα, ένας ιστότοπος μιας επιχείρησης που προσφέρει υπηρεσίες στην περιοχή γύρω από την οποία εδρεύει, θα έχει διαφορετικό περιεχόμενο και λειτουργικότητα σε σύγκριση με ένα eshop που εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ωστόσο υπάρχουν κάποιες γενικές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οποίες σχεδιάζουμε και υλοποιούμε όλες τις ιστοσελίδες μας. 

ennovate.gr - fast loading website icon

Ταχύτητα Φόρτωσης

Στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας οι επισκέπτες στον ιστότοπο σας δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν να “φορτώσει” μέχρι να βρουν αυτό που ψάχνουν. Το 64% των καταναλωτών εγκαταλείπουν μια ιστοσελίδα εάν αυτή κάνει πάνω από 3 δευτερόλεπτα για να ανοίξει. Το αποτέλεσμα; Δυσαρεστημένοι επισκέπτες, οι οποίοι το πιθανότερο είναι να στραφούν προς κάποιον ανταγωνιστή σας.
ennovate.gr - mouse click easy user friendly interface ui ux icon

Απλή & Καθαρή Δομή

Ο επισκέπτης σας πρέπει να βρίσκει άμεσα αυτό για το οποίο επισκέφτηκε την ιστοσελίδα ή το eshop σας και να μπορεί να πράξει άμεσα, χωρίς να χάνεται μέσα στην ιστοσελίδα ψάχνοντας να βρει αυτό που ψάχνει.
ennovate.gr - responsive - mobile icon

Πλήρως λειτουργική σε κινητές συσκευές (Responsive Design)

Το 60% των χρηστών χρησιμοποιούν πλέον τα κινητά τους τηλέφωνα ή τάμπλετ για να περιηγηθούν στο διαδίκτυο. Οπότε ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδας θα πρέπει να πραγματοποιείται με γνώμονα αυτό.
ennvoate.gr - functional easy to use icon 02

Πρακτική για τον ιδιοκτήτη

Εάν δεν έχετε ομάδα μέσα στην επιχείρησή σας που να ασχολείται με την ενημέρωση του μπλογκ σας, τις κρατήσεις σας, ή τις παραγγελίες σας, χρειάζεστε ένα εύκολο περιβάλλον το οποίο θα μπορείτε να το μάθετε σχετικά εύκολα. Για τον λόγο αυτό στην Ennovate κατασκευάζουμε ιστοσελίδες πάνω στην πλατφόρμα CMS, WordPress, ένα πολύ φιλικό προς τον χρήστη CMS, όπου μπορείτε να κάνετε τις καθημερινές σας λειτουργίες χωρίς την ανάγκη γνώσεων προγραμματισμού.
ennovate.gr - unique website icon

Μοναδική, όπως η επιχείρησή σας

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, και το κοινό της.

Η Διαδικασία μας

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας είναι μια επένδυση. Μέσω της ιστοσελίδας, η επιχείρησή σας μπορεί να αναπτυχθεί, μετατρέποντας τους επισκέπτες σε πελάτες. Μια ιστοσελίδα, ανεξάρτητα από τον σκοπό και τις εξειδικευμένες λειτουργίες που μπορεί να έχει, χρειάζεται να δημιουργείται έχοντας υπόψιν τον πελάτη της επιχείρησης. Έτσι, για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μια ιστοσελίδα δηλαδή που θα αναδείξει την επιχείρησή σας, ακολουθάμε τα παρακάτω βήματα.

  ΒΗΜΑ 1.   ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΑΓΚΩΝ

Γνωριμία και κατανόηση των αναγκών της επιχείρησης. Όταν εκδηλώσετε ενδιαφέρον προς την υπηρεσία θα λάβετε ένα αναλυτικό ερωτηματολόγιο. Οι απαντήσεις σας θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και εμείς θα είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για εσάς στην πρώτη συνομιλία μας.

  ΒΗΜΑ 2.   ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΥΣΕΩΝ

Εφόσον έχουμε κατανοήσει τις ανάγκες σας και την αγορά στην οποία βρίσκεστε και μετά την πρώτη μας συνάντηση/συνομιλία, θα σας ετοιμάσουμε μια αναλυτική πρόταση στην οποία θα περιλαμβάνονται όλες οι λεπτομέρειες των λύσεων που προτείνουμε.

  ΒΗΜΑ 3.   ΑΡΧΗ ΕΡΓΟΥ

Αφού συμφωνήσουμε ως προς τις λεπτομέρειες του έργου, μπρούμε να ξεκινήσουμε την συνεργασία μας. Αρχικά, θα λάβουμε απο εσάς όλο το απαραίτητο υλικό που χρειαζόμαστε όπως έχει συμφωνηθεί. Εμείς θα προχωρήσουμε σε έναν πρώτο σχεδιασμό για να λάβετε μια πρώτη αίσθηση της ιστοσελίδας σας.

  ΒΗΜΑ 4.   ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Σύμφωνα με το πακέτο που έχετε επιλέξει και την μεταξύ μας συμφωνία, έχετε το δικαίωμα για μερικούς κύκλους επεμβάσεων κατά τους οποίους μπορείτε να μας ζητήσετε τις όποιες αλλαγές και παραμετροποιήσεις επιθυμήτε έτσι ώστε να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες σας.

  ΒΗΜΑ 5.   ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ

Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες μας σύμφωνα με τις οδηγίες και την συμφωνία μας, η ιστοσελίδα σας θα είναι έτοιμη για να παραδωθεί. Πραγματοποιούμε έναν αναλυτικό έλεγχο στο περιεχόμενο και στο τεχνικό τμήμα της ιστοσελίδας και σας παρέχουμε μια σύντομη εκπαίδευση για να μπορείτε να την λειτουργείτε.

  ΒΗΜΑ 6.   ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

Μετά την παράδωση της ιστοσελίδας σας, οι σχέσεις μας δεν σταματούν εκεί. Θα είμαστε δίπλα σας για να ικανοποιούμε κάθε σας ανάγκη προσφέροντάς σας υπηρεσίες υποστήριξης, συντήρησης και προώθησης ιστοσελίδων (SEO) -μεταξύ άλλων – για να βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό σας. 

Η κατασκευή ιστοσελίδων από την Ennovate περιλαμβάνει:

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιχείρησή σας και στην Ennovate το πρώτο μας μέλημα είναι να παραλάβετε ένα ποιοτικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα από την δουλειά μας.

Τα πακέτα που προσφέρουμε στην κατασκευή ιστοσελίδας περιλαμβάνουν:

Έξτρα Υπηρεσίες και Λειτουργικότητα

Σας παρέχουμε μια γκάμα επιπλέον υπηρεσιών που μπορούν να βοηθήσουν την ιστοσελίδα σας και την επιχείρησή σας να αναπτυχθούν:

Πακέτα για Σχεδίαση και Κατασκευή Ιστοσελίδων

Τα τρία βασικά πακέτα που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας.

Τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδας έχουν στόχο να εξυπηρετούν από την επιχείρηση που κάνει τώρα τα πρώτα διαδικτυακά της βήματα, μέχρι και την επιχείρηση που θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην διαδικτυακή της ανάπτυξη!

ennovate - web dev packages icon 04

Μονοσέλιδη Ιστοσελίδα

Κατασκευή μονοσέλιδης ιστοσελίδας για εσάς που ψάχνετε μια οικονομική αλλά παράλληλα ποιοτική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

ennovate - web dev packages icon 02

Πολυσέλιδη Ιστοσελίδα

Το ιδανικό πακέτο για να ξεκινήσετε την διαδικτυακή σας παρουσία με μια οικονομική αλλά παράλληλα επαγγελματική λύση.

ennovate - web dev packages icon 03

Εξατομικευμένη Ιστοσελίδα

Η επιχείρησή σας είναι μοναδική και αυτό θα πρέπει να διακρίνεται και στην ιστοσελίδα σας. Με το πακέτο κατασκευής custom ιστοσελίδας, θα αποκτήσετε την διαδικτυακή παρουσία που σας αξίζει!

Τι προσφέρει η ιστοσελίδα σε μια επιχείρηση;

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται μια ιστοσελίδα που να της φέρνει νέους πελάτες!

Η δημιουργία ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας είναι μια επένδυση. Μέσω της ιστοσελίδας, η επιχείρησή σας μπορεί να αναπτυχθεί, προσελκύοντας νέους επισκέπτες και μετατρέποντας τους σε πελάτες. Μια ιστοσελίδα, ανεξάρτητα από τον σκοπό και τις εξειδικευμένες λειτουργίες που μπορεί να έχει, χρειάζεται να δημιουργείται έχοντας υπόψιν τον πελάτη της επιχείρησης.

Η κατασκευή ιστοσελίδας βοηθάει στην επιτυχία της επιχείρησης σας μακροπρόθεσμα.

Η ιστοσελίδα μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή σας:

  Αξιοπιστία

Ένας από τους κυριότερους λόγους που χρειάζεται να έχει η επιχείρησή σας ιστοσελίδα είναι η αξιοπιστία. Στον κλάδο σας μπορεί να έχετε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, μέσα από την ιστοσελίδα όμως μπορείτε να δείξετε στους δυνητικούς σας πελάτες τι προσφέρετε, καθώς και κριτικές των πελατών σας, με αποτέλεσμα να επιλέξουν την δική σας επιχείρηση σε σχέση με κάποιον ανταγωνιστή.

  Βελτίωση του Brand

Η προβολή του brand σας ίσως είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε πελάτες. Δείχνοντας στο κοινό σας τι αντιπροσωπεύετε, τι προσφέρετε και πως διαφέρετε από τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές επιχειρήσεις, μπορείτε να κάνετε την επιχείρησή σας πιο γνωστή και να αποκτήσετε νέους πελάτες.

  Αύξηση Δυνητικών Πελατών

Ίσως ο σημαντικότερος λόγος για να έχετε μια σωστή ιστοσελίδα. Μέσω της ιστοσελίδας σας οι δυνητικοί επισκέπτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

  Customer Service

Η ιστοσελίδα σας λειτουργεί ως βιτρίνα για την επιχείρησή σας. Σε αυτήν το κοινό μπορεί να δει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε και ταυτόχρονα να ενημερωθεί λεπτομερώς για αυτά. Έτσι, μπορείτε να μειώσετε τα τηλεφωνήματα και τα email με τις ερωτήσεις σχετικά με το τι προσφέρετε, τις τιμές σας κτλ. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε περισσότερο χρόνο για να κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα.

  Ενημερώσεις

Ενημερώσεις και Ανακοινώσεις. Μέσω της ιστοσελίδας σας το κοινό και οι δυνητικοί σας πελάτες μπορούν να ενημερώνονται τακτικά για τα νέα της επιχείρησης. Τι ώρες είστε ανοικτά, ποιες μέρες μπορούν να σας βρουν, που μπορούν να σας βρουν κτλ.

  Πωλήσεις

Η ιστοσελίδα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ που συνθέτει την επιχείρησή σας. Όταν προσελκύει το κατάλληλο κοινό μπορεί να αυξήσει την κερδοφορία της επιχείρησης, αυξάνοντας τις πωλήσεις των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρετε.

Συχνές Ερωτήσεις

Εδώ θα βρείτε κάποιες από τις συχνότερες ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες μας σχετικά με την υπηρεσία Κατασκευής Ιστοσελίδας. Φυσικά, αν δεν βρείτε απάντηση στο ερώτημά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης για την κατασκευή μίας σελίδας ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες και τη λειτουργικότητα που απαιτούνται σε κάθε περίπτωση. Θα μπορούσαμε όμως ενδεικτικά να προσδιορίσουμε τον μέσο χρόνο ολοκλήρωσης για μία απλή σελίδα προβολής, στις 3-4 εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε οι πελάτες μας να γνωρίζουν εξαρχής τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου τους, γι’ αυτό και το αναφέρουμε ρητά στην γραπτή προσφορά που υποβάλλουμε.

Όπως και ο χρόνος ολοκλήρωσης, έτσι και το συνολικό κόστος βρίσκεται σε άμεση εξάρτηση με την πολυπλοκότητα της σελίδας και τις ώρες που χρειάζονται για την υλοποίησή της. Κάποιοι από τους παράγοντες που καθορίζουν το κόστος της κατασκευής είναι ο συνολικός αριθμός των ιστοσελίδων που θα έχει ο ιστότοπος, το αν θα είναι shop ή απλή σελίδα παρουσίασης, το αν θα υπάρχει δυναμικό περιεχόμενο (π.χ. blog), το αν θα υποστηρίζονται πολλαπλές γλώσσες καθώς και το αν η σχεδίαση θα είναι 100% εξατομικευμένη (custom) ή θα βασίζεται σε κάποιο template. Έπειτα από τη μελέτη των αναγκών σας, σας παρουσιάζουμε διαφορετικές κοστολογημένες λύσεις, έτσι ώστε να διαλέξετε το πακέτο που σας ταιριάζει με βάση το budget και τις ανάγκες σας.

Φυσικά! Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για να βελτιώσουμε αισθητικά τη σελίδα σας, να την κάνουμε πιο αποδοτική ή να επεκτείνουμε τη λειτουργικότητά της. Θα ακούσουμε τις ιδέες σας, θα μελετήσουμε τη σελίδα σας και θα σας προτείνουμε λύσεις για να αποκτήσετε τη σελίδα που σας ονειρεύεστε.

Η επιλογή της διεύθυνσης της σελίδας σας (domain name) μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την πορεία της (επιχείρησής σας). Θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την ιδανική επιλογή, ενώ αναλαμβάνουμε, χωρίς επιπλέον κόστος, την κατοχύρωση και τακτική ανανέωσή του domain name σας.

Στην ennovate πιστεύουμε στη μοναδικότητα της κάθε επιχείρησης, για αυτό και πάντα προτείνουμε στους πελάτες μας να μας εμπιστευτούν για τη σχεδίαση μίας νέας σελίδας από το μηδέν. Παρόλα αυτά, αν υπάρχουν περιορισμοί στον χρόνο ολοκλήρωσης ή στο budget, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο template στο οποίο θα βασιστεί η σελίδας σας. Με βάση τις ανάγκες και την αισθητική σας, μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από μία πληθώρα επιλογών και στη συνέχεια εμείς αναλαμβάνουμε να το φέρουμε στα «μέτρα σας» έτσι ώστε η νέα σελίδα σας να είναι πλήρως λειτουργική, όμορφη και ξεχωριστή.

Η σελίδα που θα αποκτήσετε θα είναι 100% επεκτάσιμη, έτσι ώστε να μπορεί μελλοντικά να καλύψει επιπλέον ανάγκες που ίσως προκύψουν. Για παράδειγμα, μία απλή σελίδα παρουσίασης προϊόντων, θα μπορεί στο μέλλον να μετατραπεί σε ένα πλήρως λειτουργικό eshop.

Στην περίπτωση που αυτό απαιτείται, η σελίδα που θα αποκτήσετε θα είναι πλήρως δυναμική. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να ανανεώνετε το περιεχόμενό της, όποτε το επιθυμείτε, π.χ. στην περίπτωση ενός eshop για να προσθέσετε νέα προϊόντα και προσφορές ή στην περίπτωση ενός blog για να ανεβάσετε νέα άρθρα.

Κατά την παράδοση του έργου, δεσμευόμαστε (χωρίς επιπλέον κόστος), να σας εκπαιδεύσουμε, έτσι ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας τη σελίδα σας. Στην περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τη διαχείριση της σελίδας σας, ως επιπλέον υπηρεσία με ετήσιο κόστος.

Το λογισμικό και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε εγγυόνται ότι η σελίδα που θα αποκτήσετε θα είναι από τη φύση της φιλική προς τη Google και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια της κατασκευής της σελίδας σας, τηρούμε όλες τις οδηγίες της Google, έτσι ώστε η σελίδα σας να έχει όσο το δυνατόν καλύτερες προοπτικές και να εμφανίζεται όσο το δυνατόν ψηλότερα και σε όσο το δυνατόν περισσότερες αναζητήσεις.

Όπως όμως συμβουλεύουμε τους πελάτες μας, η υψηλή κατάταξη στη Google μπορεί να έχει σκληρό ανταγωνισμό ανάλογα με την περίπτωση, ενώ απαιτεί επένδυση σε χρόνο και κατάλληλο περιεχόμενο, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα. Καμία σελίδα δεν ανέβηκε στα πρώτα αποτελέσματα μέσα σε από τη μία μέρα στην άλλη.

Για αυτό και στην ennovate, αντιμετωπίζουμε την Προώθηση Ιστοσελίδας σε Μηχανές Αναζήτησης (SEO) ως μία εντελώς ξεχωριστή υπηρεσία και βοηθάμε τους πελάτες μας να αυξήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά την επισκεψιμότητα, τις κρατήσεις και τις πωλήσεις τους.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία Προώθησης Ιστοσελίδας σε Μηχανές Αναζήτησης (SEO), θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Για τη συντήρηση μίας σελίδας, υπάρχουν κάποια βασικά περιοδικά κόστη:

1) Κόστος κατοχύρωσης και ανανέωσης της διεύθυνσης της σελίδας σας (domain name)
2) Κόστος φιλοξενίας της σελίδας σας
3) Κόστος ανανέωσης SSL πιστοποιητικού
4) Κόστος αναβάθμισης λογισμικών και απόκτησης backups

Για όλες τις σελίδες μας, αναλαμβάνουμε χωρίς επιπλέον κόστος την κατοχύρωση και ανανέωση του domain name, ενώ συγκεντρώνουμε όλα τα υπόλοιπα περιοδικά κόστη σε ένα ενιαίο πακέτο με ετήσιο κόστος, έτσι ώστε εσείς να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε με κανένα από αυτά τα τεχνικά θέματα και να μπορείτε να αφοσιωθείτε στη αποκλειστικά και μόνο στη διαχείριση της σελίδας σας.

Φυσικά! Εφόσον έχετε ήδη στην κατοχή σας το domain name, έχετε ήδη κάνει το πρώτο βήμα για να αποκτήσετε τη σελίδα σας. Από εκεί και πέρα, εμείς αναλαμβάνουμε τη διασύνδεση του domain name με τη νέα σελίδα που θα φτιάξουμε για εσάς.

Φυσικά! Είναι σημαντικό οι επισκέπτες της σελίδα σας να μπορούν να σας βρουν άμεσα και να σας ακολουθήσουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για αυτό και αναλαμβάνουμε τη διασύνδεση των προφίλ σας στα social media με τη νέα σελίδα σας.

Φυσικά! Θα είναι χαρά μας να υλοποιήσουμε τη νέα σελίδα σας, με βάση τα σχεδιαστικά πρότυπα που θα μας δώσετε. Για παράδειγμα, αν ο γραφίστας σας, έχει ετοιμάσει τη σχεδίαση της σελίδας σε ένα εργαλείο UI/UX σχεδίασης (π.χ. Adobe XD), μπορούμε να αναλάβουμε τη “μεταφορά” της σε ένα ακριβές αντίγραφο, πλήρως λειτουργικό website.

Η εμφάνιση και η λειτουργικότητα της σελίδας σε κινητές συσκευές είναι πολύ σημαντική, ίσως και σημαντικότερη από ό,τι είναι σε σταθερούς υπολογιστές και laptops.

Υπό προϋποθέσεις, μπορούμε να αναλάβουμε τη διόρθωση αποκλειστικά στο mobile κομμάτι της σελίδας σας. Αν η σελίδα σας είναι συμβατή με τα εργαλεία ανάπτυξης που χρησιμοποιούμε, τότε μπορούμε να αναλάβουμε την επιμέρους ανακατασκευή της, έτσι ώστε να εμφανίζεται σωστά και σε κινητές συσκευές.

Αν η σελίδα σας χρησιμοποιεί διαφορετική ή παλαιότερη τεχνολογία, θα πρέπει να προχωρήσουμε σε γενική ανακατασκευή ολόκληρης της σελίδας.

Υπό προϋποθέσεις, ναι. Αν η σελίδα σας είναι συμβατή με τα εργαλεία ανάπτυξης που χρησιμοποιούμε, τότε μπορούμε να αναλάβουμε τη σχεδίαση και κατασκευή μεμονωμένης σελίδας που θα είναι πλήρως συμβατή και εναρμονισμένη με το υπόλοιπο site σας.

Φυσικά! Μπορούμε να μεταφέρουμε οποιαδήποτε σελίδα στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress, έτσι ώστε να είναι φιλική προς τη Google και να μπορείτε, μόνοι σας και εύκολα, να διαχειρίζεστε τη σελίδας σας.

ΔΩΡΕΑΝ Μελέτη και Αναφορά
για την Επιχείρησή σας!

ennovate.gr - cookies icon 005

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.