Σχεδίαση και Κατασκευή
Ιστοσελίδων

Δημιουργούμε όμορφες, γρήγορες και λειτουργικές ιστοσελίδες που αναδεικνύουν την επιχείρησή σας

ennovate digital agency - selino travel website devices screenshot 01

Δώστε στην επιχείρησή σας τη σελίδα που της αξίζει

Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι ένα εργαλείο πωλήσεων και ανάπτυξης για μια επιχείρηση.

Ένα εργαλείο το οποίο επικοινωνεί το branding σας, παρουσιάζει τις υπηρεσίες και τα προιόντα σας και αυξάνει το πελατολόγιο σας. 

Δείτε παρακάτω πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την κατασκευή ιστοσελίδας.

Κατασκευή ιστοσελίδων που

Η κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη. Ωστόσο υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας που μπορούμε να τα εγγυηθούμε για κάθε μία από τις δουλειές μας.

ennovate.gr - fast loading website icon

Γρήγορη

Στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας οι επισκέπτες στον ιστότοπο σας δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν να “φορτώσει” μέχρι να βρουν αυτό που ψάχνουν. Το 64% των καταναλωτών εγκαταλείπουν μια ιστοσελίδα εάν αυτή κάνει πάνω από 3 δευτερόλεπτα για να ανοίξει. Το αποτέλεσμα; Δυσαρεστημένοι επισκέπτες, οι οποίοι το πιθανότερο είναι να στραφούν προς κάποιον ανταγωνιστή σας.
ennovate.gr - mouse click easy user friendly interface ui ux icon

Εύχρηστη

Ο επισκέπτης σας πρέπει να βρίσκει άμεσα αυτό για το οποίο επισκέφτηκε την ιστοσελίδα ή το eshop σας και να μπορεί να πράξει άμεσα, χωρίς να χάνεται μέσα στην ιστοσελίδα ψάχνοντας να βρει αυτό που ψάχνει.
ennovate.gr - responsive - mobile icon

Πλήρως λειτουργική σε κινητές συσκευές (Responsive Design)

Το 60% των χρηστών χρησιμοποιούν πλέον τα κινητά τους τηλέφωνα ή τάμπλετ για να περιηγηθούν στο διαδίκτυο. Οπότε ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδας θα πρέπει να πραγματοποιείται με γνώμονα αυτό.
ennvoate.gr - functional easy to use icon 02

Πρακτική

Εάν δεν έχετε ομάδα μέσα στην επιχείρησή σας που να ασχολείται με την ενημέρωση του μπλογκ σας, τις κρατήσεις σας, ή τις παραγγελίες σας, χρειάζεστε ένα εύκολο περιβάλλον το οποίο θα μπορείτε να το μάθετε σχετικά εύκολα. Για τον λόγο αυτό στην Ennovate κατασκευάζουμε ιστοσελίδες πάνω στην πλατφόρμα CMS, WordPress, ένα πολύ φιλικό προς τον χρήστη CMS, όπου μπορείτε να κάνετε τις καθημερινές σας λειτουργίες χωρίς την ανάγκη γνώσεων προγραμματισμού.
ennovate.gr - unique website icon

Μοναδική, όπως η επιχείρησή σας

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, και το κοινό της.

Η Διαδικασία μας

Η δημιουργία ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας είναι μια επένδυση. Μέσω της ιστοσελίδας, η επιχείρησή σας μπορεί να αναπτυχθεί, προσελκύοντας νέους επισκέπτες και μετατρέποντας τους σε πελάτες. Μια ιστοσελίδα, ανεξάρτητα από τον σκοπό και τις εξειδικευμένες λειτουργίες που μπορεί να έχει, χρειάζεται να δημιουργείται έχοντας υπόψιν τον πελάτη της επιχείρησης.

  ΒΗΜΑ 1.   ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Γνωριμία και κατανόηση των αναγκών της επιχείρησης. Σε τι κοινό θα απευθύνεται η ιστοσελίδα; Ποιοι είναι οι στόχοι της επιχείρησης;

  ΒΗΜΑ 2.   ΣΥΛΛΟΓΗ

Συλλογή όλων των απαραίτητων. Κείμενα, φωτογραφίες, περιγραφές υπηρεσιών ή προϊόντων, κατοχύρωση domain αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

  ΒΗΜΑ 3.   ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σχεδιασμός εμπειρία χρήστη και συγγραφή κειμένων. Σχεδιάζουμε και σας παρουσιάζουμε πως θα φαίνεται η ιστοσελίδα σας στους επισκέπτες σε Mobile συσκευές, tablet, laptop & desktop. Αφού συμφωνήσετε, συνεχίζουμε με την ολοκλήρωση του έργου.

  ΒΗΜΑ 4.   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Στην τελική φάση του έργου προσθέτουμε όλες τις λειτουργικότητες που έχουμε συμφωνήσει, κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους και σας παραδίδουμε την νέα ιστοσελίδα.

Κατασκευή ιστοσελίδων στην πράξη!

Από το 2019 έχουμε συνεργαστεί με δεκάδες επιχειρήσεις απο διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους. Στον σύνδεσμο που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις ιστοσελίδες που έχουμε αναπτύξει μέχρι τώρα.

ennovate-selino-travel-website-screenshot-short03
ennovate-lunatrips-website-screenshot-short04

Η κατασκευή ιστοσελίδων από την Ennovate περιλαμβάνει:

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιχείρησή σας και στην Ennovate το πρώτο μας μέλημα είναι να παραλάβετε ένα ποιοτικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα από την δουλειά μας.

Τα πακέτα που προσφέρουμε στην κατασκευή ιστοσελίδας περιλαμβάνουν:

Έξτρα Υπηρεσίες και Λειτουργικότητα

Σας παρέχουμε μια γκάμα επιπλέον υπηρεσιών που μπορούν να βοηθήσουν την ιστοσελίδα σας και την επιχείρησή σας να αναπτυχθούν:

Πακέτα για Σχεδίαση και Κατασκευή Ιστοσελίδων

Τα τρία βασικά πακέτα που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας.

Τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδας έχουν στόχο να εξυπηρετούν από την επιχείρηση που κάνει τώρα τα πρώτα διαδικτυακά της βήματα, μέχρι και την επιχείρηση που θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην διαδικτυακή της ανάπτυξη!

ennovate - web dev packages icon 04

Μονοσέλιδη Ιστοσελίδα

Κατασκευή μονοσέλιδης ιστοσελίδας για εσάς που ψάχνετε μια οικονομική αλλά παράλληλα ποιοτική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

ennovate - web dev packages icon 02

Πολυσέλιδη Ιστοσελίδα

Το ιδανικό πακέτο για να ξεκινήσετε την διαδικτυακή σας παρουσία με μια οικονομική αλλά παράλληλα επαγγελματική λύση.

ennovate - web dev packages icon 03

Εξατομικευμένη Ιστοσελίδα

Η επιχείρησή σας είναι μοναδική και αυτό θα πρέπει να διακρίνεται και στην ιστοσελίδα σας. Με το πακέτο κατασκευής custom ιστοσελίδας, θα αποκτήσετε την διαδικτυακή παρουσία που σας αξίζει!

Τι προσφέρει η ιστοσελίδα σε μια επιχείρηση;

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται μια ιστοσελίδα που να της φέρνει νέους πελάτες!

Η δημιουργία ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας είναι μια επένδυση. Μέσω της ιστοσελίδας, η επιχείρησή σας μπορεί να αναπτυχθεί, προσελκύοντας νέους επισκέπτες και μετατρέποντας τους σε πελάτες. Μια ιστοσελίδα, ανεξάρτητα από τον σκοπό και τις εξειδικευμένες λειτουργίες που μπορεί να έχει, χρειάζεται να δημιουργείται έχοντας υπόψιν τον πελάτη της επιχείρησης.

Η κατασκευή ιστοσελίδας βοηθάει στην επιτυχία της επιχείρησης σας μακροπρόθεσμα.

Η ιστοσελίδα μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή σας:

  Αξιοπιστία

Ένας από τους κυριότερους λόγους που χρειάζεται να έχει η επιχείρησή σας ιστοσελίδα είναι η αξιοπιστία. Στον κλάδο σας μπορεί να έχετε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, μέσα από την ιστοσελίδα όμως μπορείτε να δείξετε στους δυνητικούς σας πελάτες τι προσφέρετε, καθώς και κριτικές των πελατών σας, με αποτέλεσμα να επιλέξουν την δική σας επιχείρηση σε σχέση με κάποιον ανταγωνιστή.

  Βελτίωση του Brand

Η προβολή του brand σας ίσως είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε πελάτες. Δείχνοντας στο κοινό σας τι αντιπροσωπεύετε, τι προσφέρετε και πως διαφέρετε από τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές επιχειρήσεις, μπορείτε να κάνετε την επιχείρησή σας πιο γνωστή και να αποκτήσετε νέους πελάτες.

  Αύξηση Δυνητικών Πελατών

Ίσως ο σημαντικότερος λόγος για να έχετε μια σωστή ιστοσελίδα. Μέσω της ιστοσελίδας σας οι δυνητικοί επισκέπτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

  Customer Service

Η ιστοσελίδα σας λειτουργεί ως βιτρίνα για την επιχείρησή σας. Σε αυτήν το κοινό μπορεί να δει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε και ταυτόχρονα να ενημερωθεί λεπτομερώς για αυτά. Έτσι, μπορείτε να μειώσετε τα τηλεφωνήματα και τα email με τις ερωτήσεις σχετικά με το τι προσφέρετε, τις τιμές σας κτλ. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε περισσότερο χρόνο για να κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα.

  Ενημερώσεις

Ενημερώσεις και Ανακοινώσεις. Μέσω της ιστοσελίδας σας το κοινό και οι δυνητικοί σας πελάτες μπορούν να ενημερώνονται τακτικά για τα νέα της επιχείρησης. Τι ώρες είστε ανοικτά, ποιες μέρες μπορούν να σας βρουν, που μπορούν να σας βρουν κτλ.

  Πωλήσεις

Η ιστοσελίδα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ που συνθέτει την επιχείρησή σας. Όταν προσελκύει το κατάλληλο κοινό μπορεί να αυξήσει την κερδοφορία της επιχείρησης, αυξάνοντας τις πωλήσεις των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρετε.

Συχνές Ερωτήσεις

Εδώ θα βρείτε κάποιες από τις συχνότερες ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες μας σχετικά με την υπηρεσία Κατασκευής Ιστοσελίδας. Φυσικά, αν δεν βρείτε απάντηση στο ερώτημά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΔΩΡΕΑΝ Μελέτη και Αναφορά
για την Επιχείρησή σας!