#1 στην αναζήτηση της Googleγια το keyword "Σεμινάρια Μπαρίστα"

Βοηθήσαμε την Coffee Concept να εμφανιστεί στην πρώτη θέση της Google για την περισσότερο κερδοφόρα λέξη-κλειδί της!

coffee concept pic 010

Ο Πελάτης

  • Η Coffee Concept είναι μια πρωτοποριακή επιχείρηση στον τομέα της εστίασης με στόχο την ανάπτυξη του κλάδου μέσω της κατάλληλης εκπαίδευσης του προσωπικού και των κορυφαίων σε ποιότητα προϊόντων που προσφέρει στις επιχειρήσεις. Η επιχείρηση αποτελεί την κορυφαία επιλογή στην πόλη των Χανίων για όσους επιθυμούν να εργαστούν στον χώρο της καφεστίασης.
  • Ο κ. Στεφανίδης ο ιδρυτής της επιχείρησης, μας προσέγγισε το 2020 για να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε την ιστοσελίδα της επιχείρησης, σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο πλάνο Προώθησης της Ιστοσελίδας (SEO) με στόχο τις πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα της Google.
  • Η Ennovate δεσμεύτηκε να βοηθήσει την ανάπτυξη την οργανική της παρουσίας και να κερδίσει περισσότερους δυνητικούς πελάτες μέσω της ιστοσελίδας της.

Προκλήσεις και Στόχοι

2020- Η επιχείρηση είχε μόλις αποκτήσει την νέα της ιστοσελίδα. Η οργανική της παρουσία χρειαζόταν να “χτιστεί” από το μηδέν, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να ανταγωνιστεί μεγάλες ιστοσελίδες με σταθερή παρουσία στα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης της Google.

Founder, Lunatrips

coffeeconcept.gr

ennovate.gr - testimonial quote icon 02

Τα παιδιά είναι επαγγελματίες...

Το Πλάνο

  • Keyword Research – Ξεκινήσαμε από τα βασικά με μία ενδελεχή έρευνα για να δούμε πώς οι χρήστες ψάχνουν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει η Coffee Concept
  • Content Audit & On-Page Optimization – Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αναζήτησης για λέξεις-κλειδιά. Οργανώσαμε το περιεχόμενο και δημιουργήθηκαν όλα τα απαραίτητα meta data ώστε η ιστοσελίδα να γίνει άμεσα ορατή από την Google και συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα της αναζήτησης.
  • Link Building – όντας μια νέα ιστοσελίδα, χρειαζόταν να αυξήσουμε το authority της ιστοσελίδας και να ενισχύσουμε το brand.
  • Measurement plan – Σύνδεση με Analytics και Google Search Console

Αποτελέσματα

#1-3

στις αναζητήσεις που στοχεύαμε σε μόλις 4 μήνες

1300%

αύξηση επισκεψιμότητας μέσω της Google σε 12 μήνες

1

όμορφη ιστοσελίδα

Αποτελέσματα Πελατών

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και δείτε την δουλειά μας στην πράξη. 

ennovate.gr - seo case studies - general icons 01

Υψηλότερη κατάταξη στην αναζήτηση της Google

ennovate.gr - seo case studies - general icons 02

Περισσότεροι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας

ennovate.gr - seo case studies - general icons 03

Περισσότερες
πωλήσεις

ennovate.gr - cookies icon 005

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.