+454%Αύξηση Οργανικής
Επισκεψιμότητας

mavrogenis dental clinic pic 0003

Ο Πελάτης

  • Η Οδοντιατρική Κλινική Μαυρογένης βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της πόλης των Χανίων. Στο ιατρείο παρέχονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της οδοντιατρικής, σε ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον. 
  • Το 2020, ο Δρ. Μαυρογένης μάς προσέγγισε για να δούμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης.
  • Η Ennovate κλήθηκε να αναλάβει τη Διαδικτυακή Προώθηση της Ιστοσελίδας (SEO) της κλινικής, με στόχο την αύξηση των τηλεφωνικών κλήσεων προς την επιχείρηση και την βελτίωση της αναγνωρισιμότητας του brand.

Προκλήσεις και Στόχοι

  • Η Οδοντιατρική Κλινική Μαυρογένης δεν εμφανιζόταν στα πρώτα αποτελέσματα για τις αναζητήσεις εκείνες που επιθυμούσε ο Δρ. Μαυρογένης. Στόχος που μας τέθηκε ήταν οι πρώτες θέσεις σε αναζητήσεις που αφορούν συγκεκριμένες υπηρεσίες της κλινικής.

odontiatroschania.com

ennovate.gr - testimonial quote icon 02

Το Πλάνο

  • Audit Ποιότητας Ιστοσελίδας: Τα αποτελέσματα του audit μάς έδειξαν ότι η ιστοσελίδα χρειαζόταν βελτίωση όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, το περιεχόμενο που ήταν ήδη δημοσιευμένο αλλά και την λειτουργικότητα από κινητές συσκευές. 
  • Ανακατασκευή Ιστοσελίδας: Αρχικά, μεταφέραμε την ιστοσελίδα στο CMS Wordpress και προχωρήσαμε στον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας αλλά και στην αναβάθμιση του server στον οποίο φιλοξενείται. Στόχος του επανασχεδιασμού ήταν η καλύτερη εμπειρία των επισκεπτών στην ιστοσελίδα και η καλύτερη οργάνωση του περιεχομένου. 
  • Keyword Research: Για να βρούμε τι περιεχόμενο χρειαζόμασταν για τη νέα ιστοσελίδα της κλινικής, κάναμε μια αναλυτική έρευνα για να κατανοήσουμε πώς ψάχνουν οι χρήστες για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Παράλληλα, βρήκαμε αναζητήσεις που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στο μπλογκ την κλινικής και να φέρουν περισσότερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα.
  • Content Strategy – Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας για λέξεις-κλειδιά, αναπτύξαμε το πλάνο δημοσίευσης περιεχομένου στην ιστοσελίδα. Χρειαζόμασταν πλούσιο, πρωτότυπο περιεχόμενο που να ενημερώνει πλήρως τους επισκέπτες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η κλινική, ενώ ταυτόχρονα θα ικανοποιούσε την πρόθεση αναζήτησης των χρηστών.
  • Measurement plan – Σύνδεση με Google Analytics, Google Search Console και δημιουργία Custom Event Tracking.

Αποτελέσματα

#1-3

θέση σε 9 λέξεις-κλειδιά

#4-10

θέση σε 8 λέξεις-κλειδιά

+454%

αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας σε 12 μήνες

~50

κλήσεις προς την επιχείρηση κάθε μήνα

Αποτελέσματα Πελατών

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και δείτε την δουλειά μας στην πράξη. 

ennovate.gr - seo case studies - general icons 01

Υψηλότερη κατάταξη στην αναζήτηση της Google

ennovate.gr - seo case studies - general icons 02

Περισσότεροι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας

ennovate.gr - seo case studies - general icons 03

Περισσότερες
πωλήσεις

ennovate.gr - cookies icon 005

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.