+950% Οργανική Επισκεψιμότητα

Μέσα σε 6 μήνες αυξήσαμε τις πωλήσεις της επιχείρησης μέσω της ιστοσελίδας της!

Ο Πελάτης

 • Η Μπλε Κρουαζιέρες ΝΕ είναι μια ναυτιλιακή εταιρία από την Κρήτη η οποία προσφέρει υπηρεσίες θαλάσσιων εκδρομών και περιηγήσεων σε μερικούς από τους πιο δημοφιλής προορισμούς του νησιού.
 • Η Ennovate δεσμεύτηκε να βοηθήσει την Blue Daily Cruises να προσθέσει ένα νέο κανάλι πωλήσεων στην επιχείρηση με την κατασκευή της ιστοσελίδας της και την προώθησή της μέσω SEO.

Προκλήσεις και Στόχοι

Η πρόκληση: 

 • Η επιχείρηση όντας νέα στον χώρο της, έναν χώρο με ισχυρό ανταγωνισμό, χρειαζόταν να χτίσει τη διαδικτυακή παρουσία της και να ανταγωνιστεί online επιχειρήσεις με πολύχρονη παρουσία στα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης της Google.

Οι στόχοι:

 • Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας η οποία θα προσφέρει μια πολύ καλή εμπειρία στους επισκέπτες της, προσφέροντάς τους περιεχόμενο το οποίο απαντάει σε όλα τους τα ερωτήματα σχετικά με τις κρουαζιέρες που προσφέρει η επιχείρηση. 
 • Η υλοποίηση της διαδικτυακής παρουσίας της ιστοσελίδας έτσι ώστε να εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης της Google στις σχετικές αναζητήσεις.
 • Η εισαγωγή της ιστοσελίδας στα κανάλια πωλήσεων της επιχείρησης μέσω της οργανικής επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας.
ennovate.gr - testimonial quote icon 02

Το Πλάνο

 • Έρευνα Λέξεων Κλειδιών – Όπως και κάθε νέο project προώθησης ιστοσελίδων SEO, ξεκινήσαμε με την αναζήτηση για λέξεις-κλειδιά ώστε δούμε πώς ψάχνουν οι χρήστες για τις υπηρεσίες αλλά και τους προορισμούς που εξυπηρετεί η επιχείρηση. Επίσης, μέσω της έρευνας μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε την πρόθεση αναζήτησης πίσω από την κάθε λέξη κλειδί. Έτσι, σχεδιάσαμε την δομή και το περιεχόμενο του ιστότοπου.
 • Google My Business – Δημιουργήσαμε τα απαραίτητα προφίλ GMB για τα δύο γραφεία της επιχείρησης, μέσω των οποίων εξυπηρετεί τους προορισμούς της.
 • Περιεχόμενο & On-Page Βελτιστοποιήσεις – Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας συγγράφηκε και δομήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να απαντάει στα περισσότερα ερωτήματα που χρησιμοποιούν οι χρήστες στην αναζήτηση της Google. Επίσης, δημιουργήθηκαν οι meta πληροφορίες ώστε να πετύχουμε ένα ικανοποιητικό CTR (Click Through Rate) και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα από την αναζήτηση της Google.
 • Link Building – όντας μια νέα ιστοσελίδα χρειαζόταν να αυξήσουμε το authority της και παράλληλα να ενισχύσουμε το brand. Ξεκινήσαμε με την καταχώρηση της επιχείρησης στους μεγαλύτερους καταλόγους επιχειρήσεων, ελληνικούς και παγκόσμιους, για να καταχωρηθούν τα σωστά στοιχεία της επιχείρησης και οι χρήστες να μπορούν με ευκολία να τα βρουν σε όποια πλατφόρμα και αν αναζητούν. Αφού ολοκληρώθηκαν οι καταχωρήσεις αυτές, προχωρήσαμε στην συνεργασία με bloggers/influencers του τουριστικού κλάδου για την συγγραφή και δημοσίευση άρθρων σε ξένα blogs. Έτσι, πετύχαμε αρκετά impressions του brand σε πολύ δημοφιλείς ιστότοπους και ταυτόχρονα χτίσαμε ένα αρκετά καλό backlink προφίλ.
 • Measurement plan – Πραγματοποιήθηκε σύνδεση με Google Analytics & GSC ώστε να έχουμε πρόσβαση σε δεδομένα επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας. Με αυτό τον τρόπο μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε τακτικά τα αποτελέσματα των ενεργειών μας και να αναπροσαρμόσουμε αναλόγως το αρχικό πλάνο μας.

Αποτελέσματα

#1-3

για 12 λέξεις-κλειδιά

#4-10

για 18 λέξεις-κλειδιά

+950%

αύξηση της επισκεψιμότητας μέσω Google τους τελευταίους 3 μήνες

81%

των επισκεπτών της ιστοσελίδας προέρχονται από την αναζήτηση της Google

+700% (X7)

ROI – Επιστροφή της επένδυσης μέσα σε 8 μήνες

Αποτελέσματα Πελατών

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και δείτε την δουλειά μας στην πράξη. 

ennovate.gr - seo case studies - general icons 01

Υψηλότερη κατάταξη στην αναζήτηση της Google

ennovate.gr - seo case studies - general icons 02

Περισσότεροι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας

ennovate.gr - seo case studies - general icons 03

Περισσότερες
πωλήσεις

ennovate.gr - cookies icon 005

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.