+240% Οργανική Επισκεψιμότητα

Από το 2019 μέχρι και σήμερα βοηθάμε τη Lunatrips να καθιερωθεί στην αγορά της ενοικίασης αυτοκινούμενων!

lunatrips pic 0012

Ο Πελάτης

 • Η Lunatrips είναι ένα δίκτυο εναλλακτικών διακοπών που προσφέρει στους πελάτες της πολυτελή ενιαία αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και ευκίνητα van και καταμαράν προς ενοικίαση.
 • Η Ennovate δεσμεύτηκε να βοηθήσει την Lunatrips να αναπτύξει την οργανική της παρουσία και να κερδίσει περισσότερους δυνητικούς πελάτες μέσω της ιστοσελίδας τους.
 • Ο στόχος της συνεργασίας μας ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή – αύξηση της οργανικής εισερχόμενης κίνησης στην ιστοσελίδα και των κρατήσεων.

Προκλήσεις και Στόχοι

 • 2019 – Η επιχείρηση είχε μόλις αποκτήσει τη νέα – και πρώτη της ιστοσελίδα. Η οργανική παρουσία της χρειαζόταν να “χτιστεί” από το μηδέν, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να ανταγωνιστεί επιχειρήσεις με σταθερή παρουσία στα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης της Google.
 • 2020 – Βλέποντας τα αποτελέσματα της προηγούμενης σεζόν και τις προοπτικές ανάπτυξης της επιχείρησης τόσο στα αποτελέσματα της αναζήτησης όσο και στις κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας της, η Lunatrips αποφάσισε να προχωρήσει σε επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας.
 • Στην νέα ιστοσελίδα χρειαζόμασταν καλύτερη οργάνωση του περιεχομένου ώστε να μπορέσουμε να στοχεύσουμε μεγαλύτερο πλήθος αναζητήσεων, να αυξηθεί η οργανική παρουσία της επιχείρησης και να αυξηθούν οι κρατήσεις.

Ερμής Χέλμης

Founder, Lunatrips

lunatrips.gr

ennovate.gr - testimonial quote icon 02

Τα παιδιά είναι επαγγελματίες...

Το Πλάνο

2019

 • Keyword Research – Όπως κάθε νέα Καμπάνια Προώθησης μιας Ιστοσελίδας (SEO), ξεκινήσαμε από τα βασικά, με μία ενδελεχή έρευνα για να δούμε πώς οι χρήστες ψάχνουν για ενοικιάσεις αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.
 • Content Audit & On-Page Optimization – Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας δεν επαρκούσε για να πετύχουμε τους στόχους οργανικής επισκεψιμότητας, οπότε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αναζήτησης για λέξεις-κλειδιά, οργανώσαμε το περιεχόμενο και δημιουργήσαμε όλα τα απαραίτητα meta data ώστε η ιστοσελίδα να γίνει άμεσα ορατή από την Google και να συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα της αναζήτησης.
 • Link Building – όντας μια νέα ιστοσελίδα, χρειάστηκε να αυξήσουμε το authority της ιστοσελίδας και να ενισχύσουμε το brand.
 • Measurement plan – Σύνδεση με Analytics, Hotjar & GSC.

2020

 • Στον νέο σχεδιασμό, βασική προτεραιότητα ήταν η καλύτερη οργάνωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, η αύξηση του Conversion Rate και η καλύτερη αποτύπωση του μοναδικού branding της επιχείρησης. Σε συνεργασία με την Evgenia K., αναπτύξαμε τη νέα ιστοσελίδα της Lunatrips, με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση από κινητές συσκευές, στην παρουσίαση των οχημάτων και στην ευκολία ολοκλήρωσης της κράτησης.
 • Μετάφραση περιεχομένου – Η ιστοσελίδα μεταφράστηκε σε Γερμανικά και Γαλλικά, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού από αυτές τις χωρές που επισκέπτεται την ιστοσελίδα.
 • Keyword Research – Για να μπορέσουμε να αυξήσουμε την οργανική επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας, προχωρήσαμε σε εκ νέου αναζήτηση για λέξεις-κλειδιά που θα μπορούσαν να φέρουν υποψήφιους πελάτες στην επιχείρηση.
 • On-Page Optimization – Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας για Keywords, προχωρήσαμε στην βελτιστοποίηση των κειμένων της ιστοσελίδας, στη δημιουργία Internal links και στη δημιουργία νέων meta πληροφοριών ώστε να αυξήσουμε το CTR και την επισκεψιμότητα από την αναζήτηση της Google.
 • Measurement plan – Για να μπορέσει η επιχείρηση να οργανώσει την ανάπτυξη της, χρειαζόμασταν ένα σωστό πλάνο παρακολούθησης των δεδομένων για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας καθώς και των landing pages που θα έφερναν τον κόσμο σε αυτήν.

Αποτελέσματα

#1-3

θέση σε 13 λέξεις-κλειδιά

#4-10

θέση σε 12 λέξεις-κλειδιά

+240%

αύξηση οργανικής επισκεψιμότητας

75%

της συνολικής επισκεψιμότητας και των κρατήσεων της προέρχεται μέσω της αναζήτησης της Google

1

όμορφο website

Αποτελέσματα Πελατών

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και δείτε την δουλειά μας στην πράξη. 

ennovate.gr - seo case studies - general icons 01

Υψηλότερη κατάταξη στην αναζήτηση της Google

ennovate.gr - seo case studies - general icons 02

Περισσότεροι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας

ennovate.gr - seo case studies - general icons 03

Περισσότερες
πωλήσεις

ennovate.gr - cookies icon 005

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.