#1στην πιο εμπορική
αναζήτηση σε 6 μήνες!

notos sailing pic 0003

Ο Πελάτης

  • Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, ο καπετάνιος Νίκος προσφέρει κρουαζιέρες με το ιστιοπλοϊκό του σκάφος Νότος σε μοναδικές τοποθεσίες γύρω από την πόλη των Χανίων.
  • Το 2019 ο Νίκος μας προσέγγισε για να δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε την διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης. Η επιχείρηση αποτελεί ηγέτη της αγοράς ενοικίασης και κρουαζιέρας με ιστιοπλοϊκό στα Χανιά με εκατοντάδες άριστες κριτικές σε TripAdvisor, Facebook και άλλες πλατφόρμες.
  • Σε έναν αρκετά ανταγωνιστικό κλάδο, η ennovate κλήθηκε να αναλάβει την διαδικτυακή προώθηση της ιστοσελίδας της Notos Sailing, με στόχο την καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα της αναζήτησης, την αύξηση των κρατήσεων και την βελτίωση της αναγνωρισιμότητας του Brand.

Προκλήσεις και Στόχοι

  • Η Notos Sailing εμφανιζόταν στην πρώτη σελίδα της αναζήτησης για κάποιες από τις λέξεις κλειδιά που αφορούσαν τις υπηρεσίες που προσφέρει. Στόχος που μας τέθηκε ήταν η πρώτη θέση σε αναζητήσεις που αφορούν συγκεκριμένες υπηρεσίες της επιχείρησης.

Vana Darling

Founder, Lunatrips

notos-sailing.com

ennovate.gr - testimonial quote icon 02

Τα παιδιά είναι επαγγελματίες...

Το “Lorem Ipsum” προέρχεται από την Λατινική φράση dolorem ipsum, που σημαίνει “ο ίδιος ο πόνος”. Είναι ένα εικονικό κείμενο που χρησιμοποιείται από το 1500 σαν κείμενο κράτησης θέσης περιεχομένου. Παρά να γράφετε “το περιεχόμενό σας εδώ” ξανά και ξανά, το lorem ipsum παρέχει μία σχεδόν κανονική κατανομή λέξεων και γραμμάτων.

Το Πλάνο

  • Audit Ποιότητας Ιστοσελίδας. Τα αποτελέσματα του audit μας έδειξαν ότι η ιστοσελίδα χρειαζόταν ανανέωση όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, το περιεχόμενο που ήταν δημοσιευμένο, αλλά και στην λειτουργικότητα από κινητές συσκευές. 
  • Ανακατασκευή Ιστοσελίδας. Αρχικά, μεταφέραμε την ιστοσελίδα στο CMS Wordpress και προχωρήσαμε στον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας, αλλά και στην αναβάθμιση του server στον οποίο φιλοξενείται. Στόχος του επανασχεδιασμού ήταν η καλύτερη εμπειρία των επισκεπτών στην ιστοσελίδα και η καλύτερη οργάνωση του περιεχομένου. Με την βοήθεια του νέου server η ιστοσελίδα θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες καλύτερα και περισσότερο άμεσα.
  • KW Research – Η ιστοσελίδα εμφανιζόταν ήδη στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της αναζήτησης για συγκεκριμένες αναζητήσεις. Με την έρευνα μας βρήκαμε περισσότερες λέξεις κλειδιά με στόχο την συνολική αύξηση της οργανικής παρουσίας της επιχείρησης. 
  • Content Strategy– Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας για λέξεις κλειδιά, αναπτύξαμε το πλάνο δημοσίευσης περιεχομένου στην ιστοσελίδα. Χρειαζόμασταν πλούσιο, πρωτότυπο περιεχόμενο που να ενημερώνει πλήρως τους επισκέπτες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση, ενώ ταυτόχρονα θα ικανοποιούσε την πρόθεση αναζήτησης των χρηστών.
  • Measurement plan – Σύνδεση με Google Analytics, Google Search Console και δημιουργία Custom Event Tracking.

Αποτελέσματα

#1

στην περισσότερο κερδοφόρα αναζήτηση της επιχείρησης

#1-3

θέση σε 5 λέξεις κλειδιά

#4-10

θέση σε 8 λέξεις κλειδιά

Αποτελέσματα Πελατών

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και δείτε την δουλειά μας στην πράξη. 

ennovate.gr - seo case studies - general icons 01

Υψηλότερη κατάταξη στην αναζήτηση της Google

ennovate.gr - seo case studies - general icons 02

Περισσότεροι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας

ennovate.gr - seo case studies - general icons 03

Περισσότερες
πωλήσεις

ennovate.gr - cookies icon 005

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.