SEO Experts Greece - SEO στην Ελλάδα

  Κατακτήστε την πρώτη σελίδα της Google

  Ενισχύστε το brand σας

  Αποκτήστε στοχευμένες επισκέψεις

  Αυξήστε τις πωλήσεις σας

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας!

seo experts greece, seo ελλαδα

Είστε επαγγελματίας ή έχετε επιχείρηση στην Ελλάδα και αναζητάτε κάποιον SEO Expert να σας βοηθήσει με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας;

Με τις υπηρεσίες βελτιστοποίησης ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) θα σας βοηθήσουμε να βρεθείτε ψηλότερα στα αποτελέσματα της αναζήτησης και να αυξήσετε την διαδικτυακή παρουσία σας.

Το αποτέλεσμα; 

Περισσότεροι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας, επισκέπτες οι οποίοι ενδιαφέρονται για τα προιόντα ή τις υπηρεσίες σας και είναι πιθανότερο να μετατραπούν σε πελάτες σας.

ennovate.gr - seo case studies - general icons 01

Υψηλότερη κατάταξη στην αναζήτηση της Google

ennovate.gr - seo case studies - general icons 02

Περισσότεροι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας

ennovate.gr - seo case studies - general icons 03

Περισσότερες πωλήσεις

Τι είναι το SEO;

Το Search Engine Optimization ή εν συντομία, SEO, είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης. Αποτελεί μια στρατηγική digital marketing η οποία έχει ως στόχο τη βελτίωση της προβολής της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όπως η Google.

Η πρακτική αυτή περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως, η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου, η βελτιστοποίηση του περιεχομένου γύρω από συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά και θεματικές ενότητες, η δημιουργία backlinks και η άρτια -από τεχνικής άποψης- λειτουργία της ιστοσελίδας.

Με απλά λόγια: Με το SEO προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά (όχι στα Ads) αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Διαβάστε περισσότερα: Τι είναι το SEO

SEO CASE STUDIES

Δείτε μερικά από τα επιτυχημένα project μας!

Τι όφελος θα έχετε από την συνεργασία σας με έναν SEO Expert;

  Αυξημένη Επισκεψιμότητα

  Βελτίωση του Brand

  Αυξημένες Πωλήσεις

  Δωρεάν Επισκεψιμότητα

  Κατανόηση του Κοινού σας

Πως να επιλέξετε έναν SEO Expert

Η λήψη της σωστής απόφασης κατά την επιλογή της επόμενης εταιρείας SEO ή SEO Expert έχει σημαντικές συνέπειες για την επιχείρησή σας. Η διαφορά μεταξύ της αύξησης της οργανικής επισκεψιμότητας και παράλληλα της οργανικής ανάπτυξης της επιχείρησής σας με την μείωση της κατάταξης της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα της Google εξαρτάται από επιλογή μεταξύ ενός καλού και κακού ειδικού SEO. Η συνεργασία με μια εταιρία ή σύμβουλου που πραγματικά είναι SEO Expert, οι επιχειρήσεις σε οποιονδήποτε τομέα μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να μειώσουν τον διαφημιστικό προϋπολογισμό τους – βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία του χρήστη. Για να είστε περισσότερο προετοιμασμένοι πριν την συμφωνία με κάποια εταιρία ή σύμβουλο χρειάζεται να προσέξετε τα παρακάτω:

  • Αποφύγετε κάποιον που σας υπόσχεται σίγουρα αποτελέσματα. Στο SEO κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί με σιγουριά ότι θα πετύχει τους στόχους που θέτεται. Οι SEOs κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε αλλά είναι στην αποκλειστική ευχέρεια της Google να δείχνει τα αποτελέσματα που εκείνη θεωρεί ότι αξίζουν ψηλά στην αναζήτηση.
  • Να είστε σίγουροι και ξεκάθαροι όσον αφορά τους στόχους σας. Σιγουρευτείτε ότι ο συνεργάτης που επιλέγεται λαμβάνει σοβαρά υπόψην του τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης και σας παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο πλάνο SEO για την ιστοσελίδα σας.
  • Προσέξτε την γενική διαδικτυακή παρουσία του συνεργάτη που επιλέγετε. Εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα για σχετικές αναζητήσεις με το SEO; Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην εμφανίζεται στις αναζητήσεις που κάνετε και ο λόγος μπορεί να είναι ότι η επιχείρηση αυτή είναι νέα και δεν έχει προλάβει ακόμα να κερδίσει κάποιες θέσεις στα αποτελέσματα της Google. Σε αυτήν αλλά και σε κάθε περίπτωση ελέγξτε για κριτικές πελατών και για case studies στην ιστοσελίδα τους.
  • Βρείτε έναν συνεργάτη που να μπορείτε να επικοινωνήσετε. Η επικοινωνία είναι ιδιαίτερη σημαντική σε κάθε μας συνεργασία. Η ανάλυση των δεδομένων απο εσάς θα είναι αρκετά χρονοβόρα, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο συνεργάτης σας θα σας παρουσιάζει αναλυτικά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα αποτελέσματα των ενεργειών του. Έτσι μπορείτε να γνωρίζεται την έκβαση της επένδυσής σας. Βέβαια, να έχετε υπόψην σας ότι για να είστε σε θέση να κρίνεται τα αποτελέσματα που σας παρουσιάζονται, χρειάζονται 6 με 12 μήνες από την έναρξη της συνεργασίας σε με κάποιον SEO Expert.

Ένα ολοκληρωμένο πλάνο SEO μπορεί να αποτελέσει κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και να σας αποδόσει τα μέγιστα ως επιστροφή της επένδυσής σας. Γιαυτό, η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη είναι εξίσου σημαντική.

Οι λόγοι που μπορείτε να μας εμπιστευτείτε:

Πλήρης διαφάνεια κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας

Μέσω του συστήματος που έχουμε αναπτύξει, μπορείτε να επιβλέπετε τις εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί και τις εργασίες που θα ακολουθήσουν. Ταυτόχρονα, μέσω των τακτικών αναφορών μας μπορείτε να βλέπετε την έκβαση στις προωθητικές ενέργειες που ολοκληρώνουμε.

Γνώση πάνω σε αυτό που προσφέρουμε

Κοιτάζουμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις ικανότητές μας και τις γνώσεις μας στα ζητήματα των σύγχρονων μηχανών αναζήτησης. Παρακολουθούμε συχνά νέα σεμινάρια και εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις για να μπορούμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες κορυφαίεες υπηρεσίες που πετυχαίνουν τους στόχους τους.

• Φέρνουμε αποτελέσματα

Η προώθηση της ιστοσελίδων στην αναζήτηση της Google δεν μπορεί να έχει εγγυημένα αποτελέσματα. Είναι στο χέρι των μηχανών αναζήτησης να εμφανίζουν τις σελίδες στα πρώτα τους αποτελέσματα. Μέχρι σήμερα έχουμε βοηθήσει δεκάδες επιχειρήσεις να καταφέρουν να αναπτυχθούν στην αναζήτηση της Google. Μπορούμε να βοηθήσουμε και την δική σας!

• Πάθος για αυτό που κάνουμε

Στην Ennovate είμαστε μια μικρή ομάδα επαγγελματιών που στόχος μας είναι να βοηθάμε τις επιχειρήσεις που επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί μας να επιτύχουν τους στόχους τους και να αναπτυχθούν διαδικτυακά. Είμαστε ο συνεργάτης που μπορείτε να απευθυνθήτε και να εμπιστευτείτε.

Θες να δεις πως θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε για την ανάπτυξη της επιχείρηση σου;

ennovate.gr - cookies icon 005

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.