SEO Experts Greece - SEO στην Ελλάδα

  Κατακτήστε την πρώτη σελίδα της Google

  Ενισχύστε το brand σας

  Αποκτήστε στοχευμένες επισκέψεις

  Αυξήστε τις πωλήσεις σας

  Αναπτύξτε την επιχείρησή σας!

seo experts greece, seo ελλαδα

Είστε επαγγελματίας ή έχετε επιχείρηση στην Ελλάδα και θέλετε να αναπτυχθείτε διαδικτυακά;

Με τις υπηρεσίες βελτιστοποίησης ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) θα σας βοηθήσουμε να βρεθείτε ψηλότερα στα αποτελέσματα της αναζήτησης και να αυξήσετε την διαδικτυακή παρουσία σας.

Το αποτέλεσμα; 

Περισσότεροι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας, επισκέπτες οι οποίοι ενδιαφέρονται για τα προιόντα ή τις υπηρεσίες σας και είναι πιθανότερο να μετατραπούν σε πελάτες σας.

Συνεχίστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα και να δείτε πως το επιτυγχάνουμε!

ennovate.gr - seo case studies - general icons 01

Υψηλότερη κατάταξη στην αναζήτηση της Google

ennovate.gr - seo case studies - general icons 02

Περισσότεροι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας

ennovate.gr - seo case studies - general icons 03

Περισσότερες πωλήσεις

Τι είναι το SEO

Το Search Engine Optimization ή εν συντομία, SEO, είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης. Αποτελεί μια στρατηγική digital marketing η οποία έχει ως στόχο τη βελτίωση της προβολής της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όπως η Google.

Η πρακτική αυτή περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως, η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου, η βελτιστοποίηση του περιεχομένου γύρω από συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά και θεματικές ενότητες, η δημιουργία backlinks και η άρτια -από τεχνικής άποψης- λειτουργία της ιστοσελίδας.

Με απλά λόγια: Με το SEO προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά (όχι στα Ads) αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Διαβάστε περισσότερα: Τι είναι το SEO

tofillo logo transparent
Notos Sailing logo transparent
CoffeeConcept logo transparent 3
ennovate - selino travel logo new015

Η Διαδικασία μας

Οι παράγοντες που εξετάζει ο αλγόριθμος της Google για να καθορίσει τις κατατάξεις των ιστοσελίδων στην πρώτη σελίδα της είναι πάρα πολλοί.

Για να είναι επιτυχημένη μια καμπάνια SEO χρειάζονται πολλές διαφορετικές ενέργειες οι οποίες απαιτούν γνώσεις και φυσικά οργάνωση και σωστές δομές.

Στην Ennovate εξειδηκευόμαστε στο SEO και για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες, έχουμε οργανώσει τις τεχνικές και εργασίες που απαιτούνται σε 4 φάσεις.

Έτσι, μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και να αποφέρουμε τα μέγιστα αποτελέσματα!

Σχεδιασμός & Προετοιμασία

ennovate.gr - seo data analysis icon 01

Ανάλυση Δεδομένων

Τα δεδομένα της ιστοσελίδας σας θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε την απόδοση της ιστοσελίδας σας μέχρι τώρα.

Έχουμε ετοιμάσει μια αναφορά η οποία αντλεί δεδομένα από το Google Analytics, Google Search Console και το Ahrefs για μπορέσουμε να διαμορφώσουμε το αρχικό πλάνο για την προώθηση της ιστοσελίδας σας. 

ennovate.gr - client questionnaire icon 01

Ερωτηματολόγιο

Κανείς δεν γνωρίζει την επιχείρηση σας καλύτερα από εσάς.

Όταν ξεκινήσουμε την συνεργασία μας θα λάβετε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις λειτουργίες της επιχείρησής σας.

Έτσι θα έχουμε και μια καλύτερη εικόνα για τις ανάγκες της.

ennovate.gr - seo competition icon 01

Ανάλυση Ανταγωνισμού

Χρησιμοποιούμε εργαλεία μέσω των οποίων μπορούμε να δούμε ποιες ιστοσελίδες θα έχουμε να ανταγωνιστούμε.

Έτσι μπορούμε να κατανοήσουμε τι δουλεύει και τι όχι ώστε να προσαρμόσουμε το πλάνο για την SEO καμπάνια μας.

ennovate.gr - seo meeting icon 01

Συνάντηση

Έχοντας στην διάθεση μας τα κατάλληλα δεδομένα και τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει σχετικά με την επιχείρησή σας, κάνουμε μια κλήση ή μια συνάντηση.

Η συνάντηση αυτή έχει σκοπό την ανασκόπηση των παραπάνω και την παρουσίαση του πλάνου που θα ακολουθήσουμε.

SEO CASE STUDIES

Δείτε μερικά από τα επιτυχημένα project μας!

Τι όφελος έχει μια επιχείρηση που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα στις μηχανές αναζήτησης;

  Αυξημένη Επισκεψιμότητα

Καθημερινά πραγματοποιούνται εκατομμύρια αναζητήσεις στις μηχανές αναζήτησης. Τουλάχιστον το 60% των αγορών ξεκινάει με μια αναζήτηση. Πόσες φορές έχετε κι εσείς κάνει το ίδιο ακριβώς; Για να συγκρίνετει κάποια προιόντα, για να βρείτε κάποιο κατάστημα που να σας εξυπηρετεί, ή για να ενημερωθείτε για κάτι;

Οι μηχανές αναζήτησης αποτελούν μέρος της καθημερινότητας μας. Έτσι, όταν η δική σας επιχείρηση εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα, μπορούν να την βρουν και άρα να την επισκεφτούν όσοι αναζητούν για κάτι σχετικό.

  Βελτίωση του Brand

Οι χρήστες τίνουν να εμπιστεύονται περισσότερο τις ιστοσελίδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της Google, καθώς πιστεύουν ότι για να βρίσκονται ψηλά είναι οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις ή οι καλύτερες στον κλάδο τους.

  Αυξημένες Πωλήσεις

Οι επισκέπτες μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να μετατραπούν σε πελάτες, καθώς βρήκαν την ιστοσελίδα σας ψάχνωντας για αυτό που προσφέρετε.

 

  Δωρεάν Επισκεψιμότητα

Μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων της αναζήτησης της Google αποκτάτε δωρεάν επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεται για διαφήμιση στην Google, ή στα social media.

Και ακόμη καλύτερα; Οι επισκέψεις αυτές θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά το πέρας της συνεργασίας μας, σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετούς μήνες μετά το πέρας της!

  Κατανόηση του Κοινού σας

Όλη η στρατηγική SEO επικεντρώνεται γύρω από τους πιθανούς σας πελάτες και τις ανάγκες τους.

Πως να επιλέξετε έναν SEO Expert

Η λήψη της σωστής απόφασης κατά την επιλογή της επόμενης εταιρείας SEO ή SEO Expert έχει σημαντικές συνέπειες για την επιχείρησή σας. Η διαφορά μεταξύ της αύξησης της οργανικής επισκεψιμότητας και παράλληλα της οργανικής ανάπτυξης της επιχείρησής σας με την μείωση της κατάταξης της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα της Google εξαρτάται από επιλογή μεταξύ ενός καλού και κακού ειδικού SEO. Η συνεργασία με μια εταιρία ή σύμβουλου που πραγματικά είναι SEO Expert, οι επιχειρήσεις σε οποιονδήποτε τομέα μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να μειώσουν τον διαφημιστικό προϋπολογισμό τους – βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία του χρήστη. Για να είστε περισσότερο προετοιμασμένοι πριν την συμφωνία με κάποια εταιρία ή σύμβουλο χρειάζεται να προσέξετε τα παρακάτω:

  • Αποφύγετε κάποιον που σας υπόσχεται σίγουρα αποτελέσματα. Στο SEO κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί με σιγουριά ότι θα πετύχει τους στόχους που θέτεται. Οι SEOs κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε αλλά είναι στην αποκλειστική ευχέρεια της Google να δείχνει τα αποτελέσματα που εκείνη θεωρεί ότι αξίζουν ψηλά στην αναζήτηση.
  • Να είστε σίγουροι και ξεκάθαροι όσον αφορά τους στόχους σας. Σιγουρευτείτε ότι ο συνεργάτης που επιλέγεται λαμβάνει σοβαρά υπόψην του τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης και σας παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο πλάνο SEO για την ιστοσελίδα σας.
  • Προσέξτε την γενική διαδικτυακή παρουσία του συνεργάτη που επιλέγετε. Εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα για σχετικές αναζητήσεις με το SEO; Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην εμφανίζεται στις αναζητήσεις που κάνετε και ο λόγος μπορεί να είναι ότι η επιχείρηση αυτή είναι νέα και δεν έχει προλάβει ακόμα να κερδίσει κάποιες θέσεις στα αποτελέσματα της Google. Σε αυτήν αλλά και σε κάθε περίπτωση ελέγξτε για κριτικές πελατών και για case studies στην ιστοσελίδα τους.
  • Βρείτε έναν συνεργάτη που να μπορείτε να επικοινωνήσετε. Η επικοινωνία είναι ιδιαίτερη σημαντική σε κάθε μας συνεργασία. Η ανάλυση των δεδομένων απο εσάς θα είναι αρκετά χρονοβόρα, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο συνεργάτης σας θα σας παρουσιάζει αναλυτικά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα αποτελέσματα των ενεργειών του. Έτσι μπορείτε να γνωρίζεται την έκβαση της επένδυσής σας. Βέβαια, να έχετε υπόψην σας ότι για να είστε σε θέση να κρίνεται τα αποτελέσματα που σας παρουσιάζονται, χρειάζονται 6 με 12 μήνες από την έναρξη της συνεργασίας σε με κάποιον SEO Expert.

Ένα ολοκληρωμένο πλάνο SEO μπορεί να αποτελέσει κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και να σας αποδόσει τα μέγιστα ως επιστροφή της επένδυσής σας. Γιαυτό, η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη είναι εξίσου σημαντική.

Οι λόγοι που μπορείτε να μας εμπιστευτείτε:

Πλήρης διαφάνεια κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας

Μέσω του συστήματος που έχουμε αναπτύξει, μπορείτε να επιβλέπετε τις εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί και τις εργασίες που θα ακολουθήσουν. Ταυτόχρονα, μέσω των τακτικών αναφορών μας μπορείτε να βλέπετε την έκβαση στις προωθητικές ενέργειες που ολοκληρώνουμε.

Γνώση πάνω σε αυτό που προσφέρουμε

Κοιτάζουμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις ικανότητές μας και τις γνώσεις μας στα ζητήματα των σύγχρονων μηχανών αναζήτησης. Παρακολουθούμε συχνά νέα σεμινάρια και εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις για να μπορούμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες κορυφαίεες υπηρεσίες που πετυχαίνουν τους στόχους τους.

• Φέρνουμε αποτελέσματα

Η προώθηση της ιστοσελίδων στην αναζήτηση της Google δεν μπορεί να έχει εγγυημένα αποτελέσματα. Είναι στο χέρι των μηχανών αναζήτησης να εμφανίζουν τις σελίδες στα πρώτα τους αποτελέσματα. Μέχρι σήμερα έχουμε βοηθήσει δεκάδες επιχειρήσεις να καταφέρουν να αναπτυχθούν στην αναζήτηση της Google. Μπορούμε να βοηθήσουμε και την δική σας!

• Πάθος για αυτό που κάνουμε

Στην Ennovate είμαστε μια μικρή ομάδα επαγγελματιών που στόχος μας είναι να βοηθάμε τις επιχειρήσεις που επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί μας να επιτύχουν τους στόχους τους και να αναπτυχθούν διαδικτυακά. Είμαστε ο συνεργάτης που μπορείτε να απευθυνθήτε και να εμπιστευτείτε.

Θες να δεις πως θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε για την ανάπτυξη της επιχείρηση σου;